Η Apple κλείνει τις συσκευές με iOS 5 που δεν χρησιμοποιούνται από developers

Όπως συμβαίνει πάντα έτσι και με το iOS 5 διάφοροι developers άρχισαν να πουλάνε θέσεις από το developer λογαριασμό τους σε άλλους που θέλουν να εγκαταστήσουν το iOS 5 beta στις συσκευές τους. Πρόκειται για κάτι που γίνεται συχνά όταν η  Apple κυκλοφορήσει κάποια καινούρια έκδοση iOS ή Mac OS αλλά αυτή την φορά φαίνεται ότι θέλει να το σταματήσει.

Η Apple φαίνεται ότι έκλεισε αρκετούς developer λογαριαμούς από τους οποίους developers βρέθηκαν να πουλάνε σε άλλους τις θέσεις που υπάρχουν σε αυτόν για να μπορέσουν όλοι να δουν το iOS 5 πριν την κανονική του κυκλοφορία. Πρόσθετα, η Apple ετοιμάζεται να απενεργοποιήσει όλες τις iOS συσκευές που το UDID δεν ταιριάζει σε αυτό των developers απενεργοποιώντας έτσι το iOS 5. Φυσικά μερικοί developers που πούλησαν κάποιες θέσεις έχουν ήδη μπλοκαρισμένους λογαριασμούς.

Σύμφωνα με τα παιδιά του Karthikk.net, όταν η Apple απενεργοποιήσει μια συσκευή αυτή επιστρέφει στην αρχική οθόνη που μας λέει να κάνουμε σύνδεση με κάποιο ασύρματο δίκτυο. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε για να μην σας συμβεί κάτι τέτοιο είναι downgrade στην 4.3.5 γιατί δεν γνωρίζουμε τι ακριβώς μπορεί η Apple να κάνει σε αυτές τις συσκευές.

9to5Mac ]

4 thoughts on “Η Apple κλείνει τις συσκευές με iOS 5 που δεν χρησιμοποιούνται από developers

  • August 6, 2011 at 16:45
    Permalink

    Μην ειστε υπερβολικη….Στο 9to5mac λεει απλα οτι σε αυτους που πουλανε UDID κλεινει την συσκευη…..

  • August 6, 2011 at 19:21
    Permalink

    ase kai exasa idi kapoies foto… paidia kante backup tis foto sas osoi eiste etsi se ios5

    • August 6, 2011 at 20:45
      Permalink

      backup συνέχεια όμως έχετε beta iOS 🙂

  • August 8, 2011 at 12:42
    Permalink

    παιδια έχω βάλει ios 5 βετα 1 στο ipod touch 4g και δεν μπορώ να το βγάλω τί να κάνω?όταν το βάζω στο itunes μοθ βγάζει οτι το ”itunes can’t activate your ipod touch’

Comments are closed.