Η Apple υπογράφει ακόμα το iOS 4.1

Το site iDownloadBlog μας αναφέρει ότι η Apple υπογράφει ακόμα το firmware iOS 4.1, κάτι που σημαίνει ότι αν θέλουμε μπορούμε να κάνουμε downgrade τις συσκευές μας σε αυτή την έκδοση.


Συγκεκριμένα κάποιος αναγνώστης αναφέρει ότι δοκίμασε να κάνει restore στο νεότερο μοντέλο iPhone 3GS και ο γιος του σε ένα iPod touch 2ης γενιάς.

Αυτό είναι αρκετά ενδιαφέρον για δύο λόγους. Αρχικά, γιατί η Apple να υπογράφει ένα iOS firmware που κυκλοφόρησε τον Σεπτέμβριο και γιατί μετά από όλα αυτά τα updates που κυκλοφόρησαν συνεχίζει να υπογράφει το iOS 4.1 μόνο;

Ο αναγνώστης του site αναφέρει:

Πριν λίγο καιρό ανακάλυψα ότι η Apple ακόμα υπογράφει το firmware iOS 4.1 για το 3GS με το νέο bootrom, χρησιμοποίησα την εφαρμογή SHSHit για να το δοκιμάσω αυτό και η Apple όντως το υπογράφει ακόμα. Οπότε αν δεν κάνω λάθος, αν έχετε ένα iPhone και έχετε αναβαθμίσει στην 4.3.4/4.3.5 υπάρχει μια καλή ευκαιρία να μπορέσετε να κάνετε downgrade την συσκευή σας στην έκδοση 4.1 και να αποκτήσετε untethered jailbreak.. εκτός από αυτό θα μπορείτε να αποθηκεύσετε τα SHSHs.

Οπότε αν έχετε συσκευή που δεν έχει Apple A4 επεξεργαστή και υποστηρίζει ακόμα iOS 4.1, μπορείτε να γυρίσετε στο iOS 4.1 και να αποθηκεύσετε τα SHSH blobs. Αυτό τώρα θα σας δώσει την δυνατότητα να κάνετε downgrade το firmware ακόμα και αν η Apple δεν το υποστηρίζει/υπογράφει.

Δεν γνωρίζουμε γιατί η Apple υπογράφει ένα τόσο παλιό update αλλά μπορείτε τώρα να γυρίσετε και να σώσετε τα SHSH σας.

[ iDownloadBlog ]