DropTunes, Cloud Music Player βασισμένο σε Dropbox

Δεν φτάνει μόνο να ακούμε συνεχώς για Cloud Music Player και όλες τις φήμες για το καινούριο MobileMe που (μπορεί) να μας παρέχει μια τέτοια δυνατότητα. Οι χρήστες να πρέπει να καταλάβουν για τι ακριβώς πράγμα μιλάμε.

Εφόσον έχετε Dropbox έχετε και τον δικό σας Cloud Music Player, το DropTunes. Το DropTunes είναι ένας δωρεάν Cloud Music Player που βασίζεται στο Dropbox μας και μπορούμε να τον χρησιμοποιήσουμε είτε μέσω των iOS συσκευών μας είτε μέσω του υπολογιστή μας.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή, στην πραγματικότητα το μόνο που πρέπει να κάνουμε είναι να ρίξουμε τα τραγούδια που θέλουμε σε ένα φάκελο στο Dropbox μας και όποτε θέλουμε να έχουμε πρόσβαση στην μουσική μας θα πρέπει απλά να πλοηγηθούμε με το Safari στην διεύθυνση http://droptun.es και χρησιμοποιήστε τα στοιχεία σας του Dropbox έτσι ώστε να δείτε και να ακούσετε την αγαπημένη σας μουσική.

 

Ένα μεγάλο πλεονέκτημα του DropTunes είναι ότι χρησιμοποιεί HTML5 και έτσι μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε από οποιαδήποτε iOS συσκευή. Ακόμα ένα μεγάλο πλεονέκτημα είναι ότι μπορούμε να παίξουμε με το DropTunes σε πολλές συσκευές ταυτόχρονα, δηλαδή στον υπολογιστή μας στο σπίτι, στο γραφείο και στην iOS συσκευή μας την ίδια στιγμή.

[FSM]

One thought on “DropTunes, Cloud Music Player βασισμένο σε Dropbox

  • April 8, 2011 at 03:14
    Permalink

    Ακριβώς αυτό να σκέφτεστε! "Καλά που είναι ΗΤΜL5 και το παίζει το τηλέφωνο μου!" και όχι "Ένα μεγάλο πλεονέκτημα του DropTunes είναι ότι χρησιμοποιεί HTML5 και έτσι μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε από οποιαδήποτε iOS συσκευή."

Comments are closed.