Τα Angry Birds και στο SuperBowl

Για ακόμα μία φορά το Angry Birds τα κατάφερε. Δεν πρόκειται για κάποια τηλεοπτική εκπομπή αλλά για διαφημιστικό στο Super Bowl. Όπως λέει η αναφορά της AdAge, η 20th Century Fox ετοιμάζει μαζί με την Rovio ένα διαφημιστικό σχετικά με την επερχόμενη ταινία Rio. Σε αυτή την διαφήμιση θα δούμε τους αγαπημένους μας χαρακτήρες από το γνωστό παιχνίδι Angry Birds και έναν κωδικό που θα ενεργοποιήσει μία κρυφή πίστα στο παιχνίδι.

H Fox σε συνεργασία με την Rovio θα κυκλοφορήσουν επίσης μία καινούρια έκδοση του παιχνιδιού Angry Birds τον Μάρτιο που θα ονομάζεται “Angry Birds Rio” και στο οποίο θα δούμε τους χαρακτήρες της ταινίας και του παιχνιδιού.

Ο κωδικός που θα εμφανιστεί στο διαφημιστικό του SuperBowl θα δώσει πρόσβαση σε μία πίστα η οποία μόλις ολοκληρωθεί θα δώσει την δυνατότητα στους χρήστες να πάρουν μέρος στην πρεμιέρα της ταινίας “Rio” στο Rio de Janeiro στις 22 Μαρτίου. Επίσης η αναφορά λέει για την διαφήμιση:

Η Fox αναφέρει ότι αυτή η διαφήμιση θα είναι η πρώτη διαφήμιση σε SuperBowl που θα πρέπει να σταματήσει το κοινό και να την παρακολουθήσει καρέ-καρέ για να βρεί τον κωδικό που υπάρχει. Υπάρχουν φυσικά και άλλες τέτοιου είδους διαφημίσεις για το SuperBowl φέτος.

Το Angry Birds είναι ένα παιχνίδι που κυκλοφορεί εδώ και ένα χρόνο και εξαπλώνεται πάρα πολύ γρήγορα. Επίσης υπάρχουν φήμες για την Rovio ότι δουλεύει πάνω στην πραγματική συνέχεια του original παιχνιδιού, στο οποίο θα πρέπει να παίζουμε από την πλευρά των χοίρων και με ένα τελείως διαφορετικό gameplay.

[ MacStories ]

2 thoughts on “Τα Angry Birds και στο SuperBowl

  • February 3, 2011 at 16:12
    Permalink

    "Ε-περχόμενης"
    Απερχόμενος είναι αυτος´ που φεύγει.

    Φιλικά…

    • February 3, 2011 at 16:45
      Permalink

      🙂 Δεν ξέρω τι με έπιασε σήμερα! Ευχαριστώ!

Comments are closed.