Το iPhone 5 θα έχει ενσωματωμένο projector;

Αν περιμένατε ή ευχόσασταν να δείτε στα επόμενα χαρακτηριστικά του iPhone 5 την υποστήριξη projector θα απογοητευτείτε γιατί αυτό δε μπορεί να γίνει. Για να δείτε μια τεχνολογία σαν και αυτή, σε οποιοδήποτε smartphone, θα πρέπει να περιμένετε μέχρι το 2013.

Τις τελευταίες μέρες έχουν κυκλοφορήσει πολλές φήμες για το ποια θα είναι τα επόμενα χαρακτηριστικά του iPhone 5. Ανάμεσα στα πολύ ενδιαφέροντα και πολύ πρωτοπόρα συνάμα, ήταν η παρουσία ενός Pico Projector, που θα επέτρεπε να προβάλει ήχο και εικόνα.

Σύμφωνα με φήμες από τους προμηθευτές του Pico, η τεχνολογία αυτή δεν είναι ακόμα έτοιμη για να λανσαριστεί στις αγορές, αφού όπως έδειξαν οι εργαστηριακές μελέτες χρειάζεται ακόμα χρόνος και πολλές βελτιώσεις τόσο στην ποιότητα της εικόνας όσο και στη κατανάλωση ρεύματος. Το μόνο σίγουρο είναι ότι η εξέλιξη αυτής της τεχνολογίας θα συνεχίσει.

Σήμερα η εταιρεία παράγει έναν προβολέα με τεχνολογία DLP ο οποίος είναι διαθέσιμος και πλήρως λειτουργικός. Το πρόβλημα που θα μπορούσε να εμποδίσει την εξάπλωση του στα smartphones είναι η τιμή του (50 $), αρκετά παραπάνω από το μέσο κόστος που καταβάλλετε κανονικά για τα συστατικά ενός smartphone (20$)

Ωστόσο, θα υπάρξουν πολλές εκπλήξεις σε αυτή την καινούρια συσκευή. Ήδη υπάρχει η φήμη ότι το καινούργιο iPhone 5 θα περιέχει ένα επιπλέον chip το οποίο θα μπορεί να ενεργοποιήσει τη διαχείριση πληρωμών.

[ iSpazio ]

3 thoughts on “Το iPhone 5 θα έχει ενσωματωμένο projector;

  • April 5, 2011 at 07:24
    Permalink

    Yparxi kinito me ensomatomeno probolea to samsung beam 720HD poiotitas kai kuklofori kai stin ellada. .http://www.youtube.com/watch?v=qU_bTKYh5_Ypoio 2013 ??? enpoimerosou… sto iphone5 den uparxi periptosi na exei provolea..isos alagi sto sxedio se kampiloides opos to 3gs xrisi alouminiou i kapoio ilikou kalis poiotitas poio lepto kai fusika me ligo kaliteri othoni..poli poithanon na miazei me to ipod touch 4 sto sxedio alla tha exei kaliteri poiothta kai to kentriko koumpi mallon tha einai afis.

Comments are closed.