Ενεργοποιήστε την εγγραφή HD video στο iPhone 3GS (Mac)

Με τον οδηγό που θα δείτε στην συνέχεια θα μπορέσετε και μόνοι σας να ενεργοποιήσετε την δυνατότητα εγγραφής HD video στο iPhone 3GS σας. Φυσικά για να ακολουθείσετε τις παρακάτω οδηγίες θα πρέπει το iPhone 3GS σας να είναι jailbroken με iOS 4.1.

Απαιτήσεις

Οδηγός

1. Θα πρέπει να έχουμε εγκατεστημένο από το Cydia το OpenSSH και να βρούμε την διεύθυνση ip του iPhone.

2. Μπορούμε να κατεβάσουμε το patch για video 1080×800 ή για 960×720 ανάλογα με τις προτιμήσεις μας

3. Διπλό κλικ στο αρχείο που κατέβηκε για να αποσυμπιεστεί (αν δεν το έχει ήδη αποσυμπιέσει ο Safari)

4. Κατεβάζουμε και ανοίγουμε και το Fugu.

5. Γράφουμε την ip του iPhone μας στο πεδίο Connect to και γράφουμε σαν Username root και μετά πατάμε στο κουμπάκι Connect

6. Το Password που θα μας ζητήσει είναι alpine, αφού το γράψουμε κάνουμε κλικ στο κουμπάκι Authenticate.

7. Μόλις συνδεθούμε πατάμε το κουμπάκι Go To… από την μπάρα με τα εργαλεία

8. Τώρα γράφουμε /System/Library/CoreServices/SpringBoard.app μέσα στο πεδίο, και σιγουρευόμαστε ότι το Remotely είναι επιλεγμένο και μετά πατάμε στο κουμπάκι Go.

9. Στην λίστα με τα αρχεία που εμφανίζεται στα δεξιά του παραθύρου πρέπει να βρούμε το αρχείο N88AP.plist και να κάνουμε δεξί κλικ και επιλογή Rename από το μενού και προσθέτουμε την κατάληξη .bak στο τέλος του ονόματος του αρχείου.

Μετά ρίχνουμε μέσα στην δεξιά στήλη το καινούριο αρχείο N88AP.plist από το αρχείο που αποσυμπιέσαμε στην αρχή.

10. Ξαναπατάμε στο Go To… από τα εργαλεία

11. Τώρα γράφουμε /System/Library/PrivateFrameworks/Celestial.framework/N88/ μέσα στο πεδίο, και σιγουρευόμαστε ότι το Remotely είναι επιλεγμένο και μετά πατάμε στο κουμπάκι Go.

12. Στην λίστα με τα αρχεία που εμφανίζεται στα δεξιά του παραθύρου πρέπει να βρούμε τα αρχεία AVCapture.plist, CameraRollValidator.plist και MediaValidator.plist και να κάνουμε δεξί κλικ και επιλογή Rename από το μενού και προσθέτουμε την κατάληξη .bak στο τέλος του ονόματος κάθε αρχείου.

Μετά ρίχνουμε μέσα στην δεξιά στήλη τα άλλα τρία αρχεία (AVCapture.plist, CameraRollValidator.plist, and MediaValidator.plist) από το αρχείο που αποσυμπιέσαμε στην αρχή.

13. Κάνουμε ένα restart στο iPhone 3GS μας και πάμε να χρησιμοποιήσουμε τις HD video δυνατότητες που μόλις του προσθέσαμε!

iClarified

One thought on “Ενεργοποιήστε την εγγραφή HD video στο iPhone 3GS (Mac)

  • November 1, 2010 at 12:17
    Permalink

    <span class="topsy_trackback_comment"><span class="topsy_twitter_username"><span class="topsy_trackback_content">Ενεργοποιήστε την εγγραφή HD video στο iPhone 3GS (Mac): Με τον οδηγό που θα δείτε στην συνέχεια θα μπορέσετε και … http://bit.ly/baFnQU</span></span&gt;

Comments are closed.