Jailbroken η iOS 4.2 beta 3 από τον iH8sn0w

Ο iH8sn0w δημοσίευσε νωρίτερα μερικές φωτογραφίες που μπορούμε να δούμε το MobileTerminal να δουλεύει σε iPad με iOS 4.2 beta 3, το οποίο firmware θα κυκλοφορήσει τον Νοέμβριο.

Στις 14 Οκτωβρίου από ένα  tweet του MuscleNerd περιμέναμε  ότι στο τέλος εκείνης την εβδομάδας θα δούμε το jailbreak και για την έκδοση του firmware 4.2 beta 3. Όμως από τότε δεν υπήρξαν καθόλου νέα σχετικά με αυτό.

Η τρίτη έκδοση της beta του 4.2 έχει κυκλοφορήσει εδώ και δύο εβδομάδες και ακόμα δεν υπάρχει κανένα νεό για την beta 4 στο developer site της Apple. Αν λάβουμε υπόψη μας ότι η Apple σχεδιάζει ιδιωτική συνάντηση, είναι πολύ πιθανό ότι μέσα στην επόμενη εβδομάδα μπορεί να δούμε την beta 4 και αυτή να είναι και η Golden Master (τελική έκδοση) για το iOS 4.2. Η Apple υποσχέθηκε ότι η 4.2 θα κυκλοφορήσει μέχρι τον Νοέμβριο.

ipadevice

One thought on “Jailbroken η iOS 4.2 beta 3 από τον iH8sn0w

  • October 28, 2010 at 12:07
    Permalink

    <span class="topsy_trackback_comment"><span class="topsy_twitter_username"><span class="topsy_trackback_content">Jailbroken η iOS 4.2 beta 3 από τον iH8sn0w: Ο iH8sn0w δημοσίευσε νωρίτερα μερικές φωτογραφίες που μπο… http://bit.ly/9xuvFP #GreekiPhone</span></span>

Comments are closed.