GPS εφαρμογές με μειωμένη τιμή

Η εφαρμογές για GPS Sygic Aura και Navigon προσφέρονται με μειωμένες τιμές. Με τις αναβαθμισμένες τους εκδόσεις η Sygic αλλά και η Navigon ρίχνουν τις τιμές τους σε δύο από τις καλύτερες εφαρμογές για GPS που μπορείτε να βρείτε στο App Store.

Η προσφορά ισχύει μόνο για λίγες μέρες για αυτό καλό θα ήταν αν ενδιαφέρεστε για κάποια εφαρμογή GPS και φυσικά έχετε την οικονομική άνεση να κάνετε τώρα την αγορά της.

[app 369174555]

Η έκδοση του Sygic για την Ανατολική Ευρώπη που περιλαμβάνει τους εξής χάρτες: Αλβανία, Λευκορωσία, Βοσνία – Ερζεγοβίνη, Βουλγαρία, Κροατία, Τσεχική Δημοκρατία, Εσθονία, Ελλάδα, Ουγγαρία, Λετονία, Λιθουανία, ΠΓΔΜ, Μολδαβία, Μαυροβούνιο, Πολωνία, Ρουμανία, Σερβία, Σλοβακία, Σλοβενία, Τουρκία και Ουκρανία.

Αρχική Τιμή: € 74.99 | Έκπτωση: € 49.99

iPhone Screenshot 1iPhone Screenshot 2

[app 324287299]

Η έκδοση του Navigon για την Ανατολική Ευρώπη που περιλαμβάνει τους εξής χάρτες: Αλβανία, Αυστρία, Λευκορωσία, Βοσνία – Ερζεγοβίνη, Βουλγαρία, Κροατία, Τσεχία, Εσθονία, Ελλάδα, Ουγγαρία, Λετονία, Λιθουανία, Μαυροβούνιο, Πολωνία, Ρουμανία, Σερβία, Σλοβακία και Σλοβενία.

Αρχική Τιμή: € 69.99 | Έκπτωση: € 49.99

iPhone Screenshot 2iPhone Screenshot 1iPhone Screenshot 3

Στη συνέχεια μπορείτε να δείτε τις μερικές επιλογές για εφαρμογές GPS που υπάρχουν στο App Store με ελληνικούς χάρτες.

[app 340173808]

[app 328200389]

[app 395935196]

[app 383311424]

Προσωπικά έχουμε δοκιμάσει τις εφαρμογές Sygic Aura, Navigon και iGO. Οι εφαρμογές MLS ακούγεται και μπορείτε να το δείτε και μόνοι σας στα review ότι πολλοί χρήστες αντιμετωπίζουν διάφορα προβλήματα με αυτές.

Albania, Austria, Belarus, Bosnia – Herzegovina, Bulgaria, Croatia, Czech Republic, Estonia, Greece, Hungary, Latvia, Lithuania, Montenegro, Poland, Romania, Serbia, Slovakia and Slovenia.

One thought on “GPS εφαρμογές με μειωμένη τιμή

  • October 28, 2010 at 12:49
    Permalink

    <span class="topsy_trackback_comment"><span class="topsy_twitter_username"><span class="topsy_trackback_content">GPS εφαρμογές με μειωμένη τιμή: Η εφαρμογές για GPS Sygic Aura και Navigon προσφέρονται με μειωμένες τ… http://bit.ly/bpUhUH #GreekiPhone</span></span>

Comments are closed.