Blades of Fury HD, ακόμα οχι για το iPad

Το πολεμικό παιχνίδι της Gameloft, έχει κυκλοφορήσει εδώ και ένα χρόνο για το iPhone και παρουσιάζει τρελή ομοιότητα στο beat em up παιχνίδι κονσόλας Soul Calibur.

To Blades of Fury για το iPhone κέρδισε ένα ασημένιο βραβείο στο site του PocketGamer. Η έκδοση baba, ωστόσο στερείται του multiplayer mode που υπάρχουν στις iOS εκδόσεις.Το Blades of Fury HD είναι διαθέσιμο μόνο για το Samsung Wave (S8500) και χρειάζεστε μια memory card για να το κάνετε εγκατάσταση.

Η έκδοση του παιχνιδιού δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα για το iPad και έτσι δεν μπορούμε να χαρούμε το καταπληκτικό αυτό παιχνίδι πολεμικό τεχνών στην “μεγάλη” οθόνη του iPad. Ελπίζουμε φυσικά να δούμε την HD του έκδοση σύντομα ή ακόμα και ένα update που να κάνει την εφαρμογή Universal θα ήταν το καλύτερο!

Μπορείτε φυσικά αν δεν γνωρίζεται το παιχνίδι να το κατεβάσετε από τα παρακάτω links:

[app 329976829]

[app 333194178]

PocketGamer

One thought on “Blades of Fury HD, ακόμα οχι για το iPad

  • October 28, 2010 at 22:36
    Permalink

    <span class="topsy_trackback_comment"><span class="topsy_twitter_username"><span class="topsy_trackback_content">Blades of Fury HD, ακόμα οχι για το iPad: Το πολεμικό παιχνίδι της Gameloft, έχει κυκλοφορήσει εδώ και… http://bit.ly/bpxRoj #GreekiPhone</span></span>

Comments are closed.