Η Αpple προσπερνά την RIM στις πωλήσεις smartphone

Μετά τα αποτελέσματα για το τέταρτο τρίμηνο και την κορύφωση στην χρηματιστηριακή αγορά συνεχίζουμε να ακούμε ευχάριστα νέα από την Apple, στην πραγματικότητα, όπως ανακοινώθηκε από την Strategy Analytics το iPhone έχει ξεπεράσει τις πωλήσεις της RIM.

Το PCWorld αναλύει τα δεδομένα:

Με τις αποστολές η Apple κυριάρχησε το 15.4% της συνολικής αγοράς αυτής της περιόδου, ενώ η RIM με ποσοστό μόνο 12.3%. H Nokia από την άλλη παραμένει στην κορυφή με 26.5%.

Επίσης σύμφωνα με το PCWorld μία από της αιτίες που υποβαθμίζουν την RIM θα πρέπει να είναι το γεγονός “ότι έχει λίγα τηλέφωνα με mulitouch” ενώ η Apple όπως έχουμε δει στο παρελθόν αναφέρει άνοδο από τις τελευταίες οικονομικές επιδόσεις, και τα δεδομένα συνεχίζουν να αυξάνονται, και να μην ξεχνάμε οι πωλήσεις του iPhone μέσα σε 90 ημέρες πούλησε 14.9 εκατομμύρια συσκευές.

TiB

One thought on “Η Αpple προσπερνά την RIM στις πωλήσεις smartphone

  • October 26, 2010 at 00:08
    Permalink

    <span class="topsy_trackback_comment"><span class="topsy_twitter_username"><span class="topsy_trackback_content">Η Αpple προσπερνά την RIM στις πωλήσεις smartphone: Μετά τα αποτελέσματα για το τέταρτο τρίμηνο και τη… http://bit.ly/b1RjIT #GreekiPhone</span></span>

Comments are closed.