Chop Chop Hockey, το trailer για το καινούριο παιχνίδι της Gamerizon

Όπως διαβάσαμε και στον τίτλο το Chop Chop Hockey είναι το καινούριο παιχνίδι της Gamerizon που θα κυκλοφορήσει τον Νοέμβριο στο App Store.Σε αντίθεση με τα υπόλοιπα παιχνίδια που είναι διαθέσιμα στο App Store για το iPhone, το iPod touch και το iPad όπως για παράδειγμα το Chop Chop Soccer ή το Chop Chop Ninja το Chop Chop Hockey διαφέρει κατά πολύ. Παρακάτω μπορείτε να δείτε το επίσημο trailer:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=XQ5rUCvkFCo&feature=player_embedded[/youtube]Στο παιχνίδι Chop Chop Hockey θα πρέπει να περάσετε αρκετά επίπεδα έτσι ώστε να καταφέρετε να κερδίσετε το κύπελλο της Chop Chop Hockey League χωρίς όμως να είναι αναγκαίο να ακολουθείτε τους κανονισμούς. Οι αντίπαλοι όμως θα είναι πιο επιθετικοί από ποτέ.

Μόλις το παιχνίδι κυκλοφορήσει στο App Store θα σας ενημερώσουμε άμεσα, με ένα καινούριο άρθρο.Παρακάτω μπορείτε να δείτε τους τίτλους παιχνιδιών της Gamerizon που κυκλοφορούν μέχρι στιγμής στο App Store και με πολλά εκατομμύρια downloads!

[app 382675103]

[app 368749678]

[app 362345760]

[app 346877580]

Once the game released in the App Store will notify you immediately with a new

One thought on “Chop Chop Hockey, το trailer για το καινούριο παιχνίδι της Gamerizon

  • October 21, 2010 at 14:45
    Permalink

    <span class="topsy_trackback_comment"><span class="topsy_twitter_username"><span class="topsy_trackback_content">Chop Chop Hockey, το trailer για το καινούριο παιχνίδι της Gamerizon: Όπως διαβάσαμε και στον τίτλο το… http://bit.ly/9Ie4kF #GreekiPhone</span></span>

Comments are closed.