Angry Birds Halloween | App Store

Το διάσημο Angry Birds, στο οποίο σκοπός του παιχνιδιού είναι να καταστρέφουμε κτήρια με κάποια πουλιά τα οποία πρέπει να εκτοξεύουμε πάνω σε αυτά, κάνει διαθέσιμη την αποκριάτικη έκδοση που ονομάζεται Angry Birds Halloween!

[app 398157641]

Η αποκριάτικη έκδοση είναι τελείως διαφορετική από την κανονική έκδοση που κυκλοφορεί εδώ και καιρό στο App Store και έχει φτιαχτεί μόνο για τις ημέρες των αποκριών (που στην Ελλάδα αργούν ακόμα). Σε αυτή την έκδοση θα δείτε πιο τρομακτικά γραφικά όπως διάφορες κολοκύθες, σκοτεινό περιβάλλον και τα γουρούνια με μια αποκριάτικη πινελιά. Η έκδοση αυτή βγαίνει για iPhone, iPod touch  και iPad και περιέχει 45 καινούριες πίστες!

[app 398329664]

Ένα βίντεο του παιχνιδιού μπορείτε να δείτε παρακάτω:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=RWTgarcCWZc&feature=player_embedded[/youtube]

Το Angry Birds Halloween είναι συμβατό με το iPhone, το iPod touch και το iPad (Angry Birds Halloween HD) και δουλεύει σε iOS 3.0 ή νεότερο.

of

2 thoughts on “Angry Birds Halloween | App Store

  • October 21, 2010 at 15:11
    Permalink

    <span class="topsy_trackback_comment"><span class="topsy_twitter_username"><span class="topsy_trackback_content">Angry Birds Halloween | App Store: Το διάσημο Angry Birds, στο οποίο σκοπός του παιχνιδιού είναι να κα… http://bit.ly/cl41hk #GreekiPhone</span></span>

  • October 21, 2010 at 19:00
    Permalink

    <span class="topsy_trackback_comment"><span class="topsy_twitter_username"><span class="topsy_trackback_content">RT @greek_iphone: Angry Birds Halloween | App Store: Το διάσημο Angry Birds, στο οποίο σκοπός του παιχνιδιού είναι να κα… http://bit.ly/cl41hk #GreekiPhone</span></span>

Comments are closed.