Geohot is Back with Limera1n! (Updated x7)

Ο Geohot επιστρέφει με το limera1n!

Πριν από λίγα λεπτά ανέβηκε το http://www.limera1n.com/ και έχει την φωτογραφία που βλέπετε παρακάτω αρκεί να κάνετε κλικ στην σταγόνα! Στην φωτογραφία βλέπετε μερικές συσκεύες Apple με το logo του blackra1n αλλά σε άλλο χρώμα! Πολλοί πιστεύουν ότι ο Geohot έχει έτοιμο δικό του Jailbreak και περιμένουμε να μάθουμε νεότερα!

Update: Σύμφωνα με τα νωρίτερα tweet όπως βλέπουμε παρακάτω είναι αλήθεια ότι ο Geohot ξαναγύρισε..

Update 2: H chronicdevteam από την άλλη πλευρά απαντάει ως εξής. Σημείωση: το greenpois0n θα κυκλοφορήσει όπως έχει σχεδιαστεί. Αν κάποιος αποφασίσει να κάψει ένα καλύτερο, είναι δική του απόφαση.

Update 3: H chronicdevteam μας λέει ότι ψάχνουν να  βρούνε μια λύση για την “κατάσταση”. Και να μην ανησυχούμε θα πάρουμε το Jailbreak στην τελική.

Update 4: Ο p0sixninja μας λέει ότι πράγματι αυτά είναι τα νέα. Ο geohot περίμενε πότε θα ανακοινωθεί η μερομηνία του SHAtter για να κυκλοφορήσει το δικό του limera1n;

Update 5: Δεν αλλάζουμε την ημερομηνία που σας έχουμε δώσει, αν καταφέρουμε να ενσωματώσουμε  του Geohot θα το κάνουμε, αλλιώς θα χρησιμοποιήσετε το δικό μας!

Update 6: Φαίνεται πως το limera1n είναι για Mac από την παρακάτω screenshot… δεν γνωρίζουμε αν η screenshot είναι γνήσια…

Update 7: Ο geohot βεβαίωσε ότι αποφάσισε να ασχοληθεί με το limera1n μόνο όταν έμαθε την ημερομηνία που ορίσαμε για την κυκλοφορία του greenpois0n, μ@μ@κας.

Thanks, iSpazio

3 thoughts on “Geohot is Back with Limera1n! (Updated x7)

Comments are closed.