Slide-On Cases Causing Cracked Glass on iPhone 4?

Το site gdgt αναφέρει ότι η Apple ερευνά ένα θέμα που αφορά τις θήκες slide-on άλλου κατασκευαστή για το iPhone 4 οι οποίες έρχονται σε επαφή με την γυάλινη επιφάνεια του iPhone 4, παγιδεύοντας σκόνη και ότι άλλο βρουν προκαλώντας γρατσουνιές που μπορούν να οδηγήσουν σε ράγισμα του γυαλιού ή ακόμα και σπάσιμο!

Σύμφωνα με τις πηγές μας μέσα και έξω από την Apple, μετά το πρόβλημα με την κεραία “Antennagate” οι μηχανικοί του iPhone αναγνώρισαν και άλλη μια πιθανή ατέλεια που φαίνεται να τους οδήγησε σε (silent lockdown) “σιωπηλό κλείδωμα”, και τους έβαλε να δουλεύουν κρυφά και περιγράφτηκε σαν να υπήρχε σιωπηλός πανικός για να προλάβουν οποιαδήποτε άλλη αμαύρωση του ονόματος του iPhone. Η Apple βρήκε αργότερα ότι θήκες που δεν είναι bumpers – και ειδικά αυτές που πρέπει να βάλουμε συρταρωτά το iPhone 4 μέσα στη θήκη. Τέτοιες θήκες πιάνουν το πίσω μέρος του iPhone και της θήκης – μπορούν να προκαλέσουν απρόσμενες γρατσουνιές που σύντομα θα αναπτυχθεί σε ράγισμα ή ακόμα και σπάσιμο ολοκληρωτικά της πίσω πλευράς του.

Σύμφωνα με την αναφορά, η Apple συγκέντρωσε σε ένα εργαστήριο μια ομάδα για να κάνουνε διάφορα test πάνω στο πρόβλημα και να μπορέσουν να καθορίσουν πόσο μπορεί να βλάψει και πόσο μετριάζεται.

Η αναφορά επίσης σημειώνει ότι η Apple μέχρι αυτή την εβδομάδα έχει μπλοκάρει όλες τις πωλήσεις θηκών από άλλους κατασκευαστές, παρόλα αυτά φαίνεται λογικό ότι η Apple απλά περιόρισε αυτές τις πωλήσεις όταν έδεινε τα δωρεάν bumpers στους πελάτες έτσι ώστε να αντιμετωπίσει το πρόβλημα της κεραίας.

Via| Macrumors

One thought on “Slide-On Cases Causing Cracked Glass on iPhone 4?

  • October 8, 2010 at 08:35
    Permalink

    <span class="topsy_trackback_comment"><span class="topsy_twitter_username"><span class="topsy_trackback_content">Slide-On Cases Causing Cracked Glass on iPhone 4?: Το site gdgt αναφέρει ότι η Apple ερευνά ένα θέμα που αφορά τις… http://bit.ly/cjH9un</span></span&gt;

Comments are closed.