Jailbreak

10/10/10 Jailbreak for iOS4.1! | EXCLUSIVE (Updated)

October 7, 2010 · Konstantinos

Σύμφωνα με τα τελευταία tweets της @chronicdevteam:

Όπως μπορούμε να δούμε και ο @p0sixninja και ο @pod2g αλλά και η @chronicdevteam επαληθεύουν ότι στις 10 Οκτωβρίου 2010 και στις 10:10:10 ΑΜ θα κυκλοφορήσει το επίσημο εργαλείο greenpois0n με το exploit του SHAtter για Jailbreak MONO των συσκευών με Apple Α4 επεξεργαστή (iPad, iPhone 4, iPod touch 4ης γενιάς και AppleTV.

Update: Απαντήθηκε και το ερώτημα, untethered ή tethered!

Update 2: Και για να μήν ξεχνάμε, τον Βασικό Κανόνα! Δεν κάνουμε πότε Restore/Update σε Apple ipsw χρησιμοποιούμε το Custom που δημιουργούμε από το PwnageTool!

Update 3: Ο @chpwn μας θυμίζει ακόμα ότι το SHAtter είναι μόνο για τις συσκευές που έχουν Apple Α4 επεξεργαστή! Αυτές είναι το iPad, το Apple TV, το iPhone 4 και το iPod touch 4ης γενιάς!

Update 4: Η @chronicdevteam επαλήθευσε τις συσκευές που θα γίνονται jailbreak με το greenpois0n, για τις υπόλοιπες συσκευές θα πρέπει να περιμένουμε τον @comex για το δικό του jailbreak εργαλείο, όπως είδαμε και από την απάντηση του @MuscleNerd!

Update 5: Ο @MuscleNerd μας αναφέρει ότι κυκλοφόρησε και η έκδοση του redsn0w για windows

Και το τελευταίο που θέλουμε να γνωρίζουμε αν δεν έχουμε sim free/unlocked “ξεκλείδωτη” συσκευή, είναι ότι το unlock για το iOS 4.1 (5.14.02 – iPhone 3GS και 2.10.04 – iPhone 4) δεν θα κυκλοφορήσει την Κυριακή μαζί με το greenpois0n οπότε το κυνήγι συνεχίζεται για την επίτευξη και αυτού του στόχου!

Update 6: Αυτός που κατάφερε το untethered jailbreak για το greenpois0n είναι ο comex, και μας προειδοποιεί να σώσουμε τα SHSH αρχεία μας ή θα χάσουμε το untethered jailbreak όταν κυκλοφορήσει η 4.1.1 !

Θα σας ενημερώνουμε συνεχώς για τις εξελίξεις!

9 σχόλια