Jailbreak iOS 4.1 for iPod touch 2G and iPhone 3G [Win]

Η iPhone dev team κυκλοφόρησε μια καινούρια έκδοση του Redsn0w που επιτρέπει να κάνουμε jailbreak το iPhone 3G μας ή το iPod touch 2G σε firmware 4.0 ή 4.1 στα windows.

Αν χρησιμοποιείται ultrasn0w για να έχετε ξεκλειδωμένη την συσκευή σας, πρέπει να περιμένετε για την νέα έκδοση του PwnageTool. Μην χρησιμοποιήσετε το redsn0w. Όλο αυτό επειδή για να χρησιμοποιήσετε το redsn0w με το firmware 4.1 πρέπει να αναβαθμίσετε την συσκευή σας αρχικά με το original 4.1 από την Apple. Και αν το κάνετε αυτό θα χάσετε το ξεκλείδωμα και πιθανόν την δυνατότητα να το ξεκλειδώσετε με το ultrasn0w. Σε περίπτωση που έχετε ένα iPhone 3G που έχετε ξελειδώσει για να “παίζει” με Ελληνικές  SIM μην ακολουθήσετε τον παρακάτω οδηγό, περιμένετε για την καινούρια έκδοση του PwnageTool.

Σημείωση: Σε περίπτωση που έχετε iPhone touch 2G (MC), το Jailbreak θα είναι tethered.

Συμβατότητα:

  • iPhone 3G
  • iPod touch 2G (MC) – Tethered Jailbreak
  • iPod touch 2G (MB) – Untethered Jailbreak

Download:

Πρώτα θα χρειαστεί να κατεβάσετε όλο το απαιτούμενο υλικό στο PC σας. Ανάλογα με το firmware που θέλετε να κάνετε jailbreak, κατεβάστε την έκδοση 4.0.1, 4.0.2 ή την 4.1 απο τα link παρακάτω:

Βοήθεια:

1. Πρώτα, αν δεν το έχετε κάνει ήδη θα πρέπει να κάνετε update το iPhone σας στο firmware που θέλετε, απλά μέσα από το iTunes. Μετά κατεβάστε το firmware 4.1 ή οποιαδήποτε άλλη έκδοση πιο καινούρια από το 4.0. Κρατήστε πατημένο το ALT στο πληκτρολόγιο και κάντε κλικ στο “Restore” στο iTunes, και επιλέξτε το firmware που θέλετε.

2. Αφού έχετε περάσει το original (Apple) firmware στην συσκευή σας, συνδέστε πάλι την συσκευή στον υπολογιστή σας και τρέξτε το Redsn0w.

3. Από την πρώτη εικόνα επιλέξτε το αρχείο .ipsw που μόλις εγκαταστήσατε (την ίδια έκδοση).

4. Στην επόμενη εικόνα, επιλέξτε “Install Cydia” και μετά κάντε κλικ στο Next.

5. Κάντε ακριβώς ότι σας λέει το πρόγραμμα και βάλτε σε DFU το τηλέφωνο σας και αυτό θα γίνει jailbreak.

Αν κατα την διάρκεια του jailbreak ή συσκευή σας “κολλήσει” κάπου και περιμένετε πάνω από 20 δευτερόλεπτα, ξεκινήστε την διαδικασία από την αρχή, αποσυνδέοντας και συνδέοντας πάλι το USB καλώδιο – καλό θα ήταν να δοκιμάσετε σε διαφορετική θύρα USB!

Σημείωση: Αν επιλέξτε να ενεργοποιήσετε την λειτουργία “Ποσοστό μπαταρίας”, θα έχετε μετά την δυνατότητα να την απενεργοποιήσετε πηγαίνοντας στις Ρυθμίσεις > Γενικά > Χρήση και επιλογή Ποσοστό μπαταρίας.

*Οι παραπάνω εικόνες είναι από την Mac έκδοση του Redsn0w.

Thanks, iSpazio

3 thoughts on “Jailbreak iOS 4.1 for iPod touch 2G and iPhone 3G [Win]

  • October 8, 2010 at 14:29
    Permalink

    <span class="topsy_trackback_comment"><span class="topsy_twitter_username"><span class="topsy_trackback_content">Jailbreak iOS 4.1 for iPod touch 2G and iPhone 3G [Win]: Η iPhone dev team κυκλοφόρησε μια καινούρια έκδοση του Re… http://bit.ly/cFID4o</span></span&gt;

  • October 27, 2010 at 02:01
    Permalink

    Na rwtisw exw iphone 3G kai 9elw na tou kanw jailbreak…!Prepei na to xanakanw restore apo to iTunes kai meta na kanw oli tin parapanw diadikasia…?(to exw idi me iOS 4.1)
    episis ti simainei auto pou lete….oti exoume 3ekleidwsei to iphone gia na paizei me ellinikes…Sim?
    einai empisto to sugekrimeno jailbreak i 9a xreiastei na ta svisw ola apo to kinito mou?

    • October 27, 2010 at 09:50
      Permalink

      Σχετικα με το ξεκλείδωμα που ρώτησες: Αν έχεις αγοράσει τη συσκευή σου από Ελλάδα μπορείς να κάνεις ότι θέλεις χωρίς να φοβάσαι μην σου κλειδώσει το iPhone…

      Για iPhone 3G jailbreak δυστυχώς δεν κάνει το limera1n ή το greenpois0n οπότε θα πρέπει να χρησιμοποιήσεις το sn0wbreeze αν έχεις PC και το PwnageTool αν είσαι σε Mac!

Comments are closed.