iPhone 4 Rechargeable Energizer Case

Η energizer παρουσίασε το AP1201, μια επαναφορτιζόμενη θήκη για το iPhone 4 με ενσωματωμένη μπαταρία που δίνει την διπλάσια ενέργεια στο iPhone, ενώ παράλληλα παρέχει προστασία που δεν χρειάζεται να αφαιρέσετε, παρέχοντας μια συνεχή πηγή ρεύματος.

Το AP1201 έχει μια “έξυπνη” τεχνολογία μπαταρίας που καταλαβαίνει αυτόματα την κατάσταση της μπαταρίας του iPhone 4. Για αποδοτική διαχείριση ενέργειας, υπάρχουν δύο επιλογές φόρτισης οι οποίες παρέχουν είτε γρήγορη ταχύτητα φόρτισης απευθείας στο iPhone 4, ή φορτίζουν ταυτόχρονα και το iPhone 4 αλλά και την θήκη AP1201. Η AP1201 θήκη είναι επαναφορτιζόμενη πάνω από 500x και έρχεται με ένα καλώδιο USB για την φόρτιση της.

To AP1201 είναι ένα κομμάτι θήκης, κατασκευασμένο από ανακυκλωμένο λάστιχο σιλικόνης το οποίο είναι βιώσιμο, απίστευτα λεπτό και ελαφρύ. Το προφίλ της θήκης είναι απαλό σαν το μετάξι στην αφή, αλλά γεμίζει δαχτυλιές και δεν είναι ολισθηρό. Η AP1201 παρουσιάζει ακόμα ένα ενσωματωμένο bumper που απομακρύνει την εξασθένηση του σήματος που αντιμετωπίζουν οι χρήστες του iPhone 4.

Η πατενταρισμένη μπαταρία lithium polymer, επεκτείνει την ζωή του AP1201 στην αδράνεια, στο Internet, στην μουσική, στα βίντεο και στην χρόνο ομιλίας, παρέχοντας σχεδόν την διπλάσια ενέργεια από το iPhone 4. H θήκη energizer AP1201 είναι διαθέσιμη τώρα για $69.99 (περίπου 51 €) σε διάφορους retailers παγκόσμια.

Via | iClarified