Night Modes, για ποιοτικότερες βραδινές λήψεις!

NightModes for iPhone and iPad greekiphone

Θα ξεκινήσω το post μου αυτό με μια μικρή εισαγωγή, η οποία θα δώσει την απαραίτητη έμφαση σε αυτό που σκοπεύω να σας παρουσιάσω! Ανέκαθεν στις παρέες μου, ήμουν το άτομο που με μια φωτογραφική, ή ένα κινητό στο χέρι, απαθανάτιζε τις στιγμές και τα πρόσωπα. Εύκολο να αντιληφθεί κανείς λοιπόν, πόσες φωτογραφίες και βίντεο εμπεριέχονται στο iPhone μου… Το μεγάλο πρόβλημα όμως είναι, πως λίγη ώρα μετά, ακούω γκρίνιες απ’ όλους στην παρέα οτι τους στράβωσα με το φλάς και φτάνει πια με τις φωτογραφίες… Η μόνη λύση ήταν να απενεργοποιώ το φλας, και να συνεχίζω τη “δουλειά” μου… Τι γινόταν όμως με τον κόκκο που έβγαινε στη φωτό τις βραδινές ώρες; Πρόβλημα μεγάλο, μέχρι που μου ένας φίλος που συμπονεί τον καημό μου, μου δώρισε το Night Modes!

Το Night Modes, όπως λέει και το όνομα του, είναι μια εφαρμογή η οποία το βράδυ και σε λιγοστό ή σχεδόν ανύπαρκτο φωτισμό, θα σας βγάλει ασπροπρόσωπους! Ο τρόπος λειτουργίας της είναι μάλλον ο αναμενόμενος μιας και, ας με συγχωρέσουν προκαταβολικά οι ειδήμονες περί φωτογραφίας για τη φτωχή επεξήγηση μου, αυξάνει το iso της ενσωματωμένης κάμερας και μειώνει την ταχύτητα της. Αυτό έχει ως άμεσο αποτέλεσμα, πέραν του σταθερού χεριού που απαιτεί, πιο καθαρές και φωτεινές φωτογραφίες σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Παράλληλα, ίσως και να εφαρμόζει κάποιο απαλό εφέ τύπου blur, και αισθητά επιτυγχάνεται μειώση του κόκκου.

Ένα τυπικό δέιγμα της υποφαινόμενης κατά τη δοκιμή, και με φωτογραφίες που τραβήχτηκαν απο τη μπροστινή κάμερα του iPhone 5 σε αρκετά χαμηλό φωτισμό.

nightmodes-samples-greekiphone

Το Night Modes της Cogitap Software, θα το βρείτε στην τιμή των €0.89 για περιορισμένο χρονικό διάστημα, και είναι μια εφαρμογή κατάλληλη και για iPad. Απολαύστε το!

[app 572215621]