Hipstamatic Oggl, για καλλιτεχνικές φωτογραφίες!

oggl like instagram from hipstamatic greekiphone

Η Hipstamatic LLC,  η εταιρεία που κρύβεται πίσω απο το δημοφιλέστατο κι ομώνυμο application, πρόσφατα κυκλοφόρησε το Oggl! Τι είναι όμως το Oggl; Όπως γίνεται σαφώς αντιληπτό, αφορά τον τομέα της φωτογραφίας και αυτή τη φορά.

Το Oggl είναι μια εφαρμογή, μέσω της οποίας τραβάμε φωτογραφίες και άμεσα εφαρμόζουμε σε αυτές κάποια απο τα φίλτρα, ή χρησιμοποιούμε του φακούς, που υπάρχουν και στην εφαρμογή Hipstamatic! Παράλληλα, μας δίνεται η δυνατότητα να θαυμάσουμε φωτογραφίες ατόμων που ακολουθούμε, καθώς και να κάνουμε upload τις δικές μας στο κοινωνικό δίκτυο του Oggl ή στα γνωστά σε όλους μας κοινωνικά δίκτυα όπως Facebook, Twitter, κλπ.

Όπως γίνεται αντιληπτό, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όλα τα όμορφα φίλτρα και τους φακούς του Hipstamatic και να προάγετε τις φωτογραφίες σας σε άλλο επίπεδο! Παρότι το Oggl διατίθεται δωρεάν στο App Store, για να έχετε πρόσβαση σε όλα τα “καλούδια” του Hipstamatic απαιτείται συνδρομή η οποία διακρίνεται σε $2.99 και $9.99 και φυσικά σχετίζεται με το διάστημα που θα επιλέξετε να χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες που σας παρέχονται! Ο,τι πρέπει για το καλοκαίρι δε νομίζετε;

[app 640339204]