Dropbox: Αναβαθμίστηκε με την δυνατότητα για αυτόματα uploads και άλλα

[appscreens 327630330]

Το Dropbox αναβαθμίστηκε πρόσφατα με αρκετές νέες δυνατότητες και ανάμεσα σε αυτές θα βρούμε και το αυτόματο upload φωτογραφιών ή video.

[app 327630330]

Για όσους δεν γνωρίζουν το Dropbox είναι μια λύση για cloud που βασίζεται στο drag and drop και επιτρέπει στους χρήστες να έχουν συγχρονισμένα τα δεδομένα τους σε όλες τους τις συσκευές.

Με την έκδοση 1.5 που κυκλοφόρησε τις τελευταίες μέρες τώρα οι χρήστες θα μπορούν να δοκιμάσουν την το αυτόματο upload νέων δεδομένων. Όταν ενεργοποιηθεί, αυτόματα θα ανεβάζει στο Dropbox τις πρόσφατες φωτογραφίες και video από το Camera Roll κάθε φορά που ανοίγουμε την εφαρμογή του Dropbox στη συσκευή μας. Όσοι χρήστες ενεργοποιήσουν την νέα δυνατότητα θα κερδίσουν επίσης 500mb δωρεάν χωρητικότητα.

Μέσα στις διάφορες βελτιώσεις που προσφέρει η νέα έκδοση, οι χρήστες θα βρούνε και την νέα σχεδίαση της gallery που έχει τροποποιηθεί έτσι, ώστε να επιτρέπει τους χρήστες να βρίσκουν πιο εύκολα ότι και αν ψάχνουν.

Το Dropbox μπορείτε να το βρείτε εντελώς δωρεάν στο App Store και αν το έχετε ήδη σίγουρα μιλάμε για ένα update που αξίζει να κάνετε.