Ο Steve Jobs ήθελε να φτιάξει το iCar και να φέρει την Apple στο σαλόνι μας

Έχουμε διαβάσει μέχρι στιγμής πολλά από αυτά που ήθελε να φτιάξει ο Steve Jobs και όσο περνάει ο καιρός σίγουρα θα εμφανιστούν και τα υπόλοιπα κρυμμένα κεφάλαια του βιβλίου τα οποία ο Walter Isaacson δεν δημοσίευσε για να μην αποκαλύψει τα μελλοντικά σχέδια της εταιρίας.

Όπως αναφέρει το 9to5Mac σε πρόσφατο δημοσίευμα, εταιρία FastCompany συνοψίζει τα σχόλια που έγιναν από τον Mike Drexler μέλος του διοικητικού συμβουλίου σχετικά με τον Steve Jobs και το όραμα του για τα μελλοντικά προϊόντα της Apple. Σύμφωνα με τον Mike Drexler το όνειρο του Steve Jobs πριν το τέλος της ζωής του ήθελε να σχεδιάσει ένα αυτοκίνητο. Αν και ποτέ δεν σχεδίασε κάποιο αυτοκίνητο, θα ήταν πολύ ενδιαφέρον να δούμε τη όχημα θα μπορούσε να φτιάξει η εταιρία που έχει κατασκευάσει το iPhone, το iPad και το Mac.

Ο Drexler συνέχισε την συζήτηση με κάτι που θα δούμε να κυκλοφορεί στο μέλλον και θα μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε ή να το έχουμε στο σαλόνι μας. Η Apple έχει ασχοληθεί και στο παρελθόν με το σαλόνι και κυκλοφόρησε το κουτί Apple TV που streamαρει ταινίες μουσική και άλλα από τον υπολογιστή μας. Όμως αυτή η αναφορά μπορεί να είναι μια πιθανότητα να δούμε την Apple τηλεόραση κάποια στιγμή στο μέλλον.

Φήμες στο παρελθόν έχουν δείξει ότι στο μέλλον πρόκειται να κυκλοφορήσει τηλεόραση από την Apple με υποστήριξη Siri, iSight και κλήσεις FaceTime και άλλα πολλά, ο βιογράφος του Steve Jobs αναφέρει επίσης ότι τον ενδιέφερε να αναδημιουργήσει και την φωτογραφία.