Η Apple εξαγόρασε την Chomp για την βελτίωση της αναζήτησης στο AppStore

Σύμφωνα με μία αναφορά της TechCrunch, η Apple εξαγόρασε την πλατφόρμα της Chomp για εύρεση εφαρμογών έτσι ώστε να αναδημιουργήσει των τρόπο με τον οποίο ανακαλύπτουμε εφαρμογές στο App Store.

Η εξαγορά θα πρέπει να βοηθήσει, διορθώνοντας τα προβλήματα που πολλοί αντιμετωπίζουν πολλοί όταν ερευνούν για νέες εφαρμογές στο App Store.

Η Chomp έχει ήδη αρκετές προσφορές με άλλη εταιρεία, που προφανώς θα παραμείνουν στη θέση τους για την ώρα, αλλά με την ομάδα και το προϊόν της να περνάει στα χέρια της Apple, αυτές οι προσφορές αλλά και όλα τα προϊόντα θα σταματήσουν.

Η Apple προφανώς εξαγόρασε την ομάδα και την τεχνολογία πίσω από αυτή την εταιρεία ειδικά για την αναμόρφωση της αναζήτησης του App Store και το σύστημα σύστασης. Ακόμα δεν υπάρχουν πληροφορίες σχετικά με το λόγο της εξαγοράς. Αλλά είναι πιθανό ότι η συμφωνία ήταν αρκετά επικερδής για την ομάδα της Chomp. Πριν λίγες μέρες είδαμε μία αναφορά σχετικά με τον ανασχεδιασμό του iTunes Store και του App Store και μπορεί όλα αυτά να έχουν σχέση με την εξαγορά της Chomp.

Η εφαρμογή της Chomp που κυκλοφορεί στο App Store μας επιτρέπει να βρούμε όλες τις εφαρμογές που θέλουμε. Ο ιδιόκτητος αλγόριθμος της Chomp μαθαίνει τις δυνατότητες και τη χρήση της κάθε εφαρμογής, έτσι ώστε να μπορούμε να κάνουμε αναζήτηση με βάση αυτό που κάνουν οι εφαρμογές και όχι απλά το όνομα τους. Μπορείτε να δοκιμάσετε την εφαρμογή Chomp ψάχνοντας σε αυτή για “παιχνίδια με παζλ”, “παιδικά παιχνίδια” ή “chat” για να αρχίσετε να βρίσκεται καλές εφαρμογές.

Μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή Chomp στη συνέχεια για iPhone και iPod touch ή να επισκεφθείτε την σελίδα chomp.com. [9to5Mac]

[appscreens 348286549]
[app 348286549]