Η Apple κυκλοφόρησε το iOS 5.1 beta 3 για τους developers

Πριν λίγο η Apple κυκλοφόρησε την τρίτη beta του iOS 5.1 για όλους τους developers. Αν είστε εγγεγραμμένος developer στην Apple μπορείτε να κατεβάσετε τη νέα beta από το iOS Developer Center.

Η νέα beta έρχεται με build number 9B5141a και είναι διαθέσιμη για το iPhone, το iPod touch και το iPad. Η OTA έκδοση για το iPhone 4S είναι 76.3 MB ενώ αυτή για το iPad 1ης γενιάς φτάνει τα 65.1MB.

Εκτός από όλες τις διορθώσεις σε bugs και τις γνωστές βελτιώσεις, η νέα beta 3 επαναφέρει την δυνατότητα ενεργοποίησης /απενεργοποίησης του 3G σε όλες τις συσκευές, ακόμα και στο iPhone 4S! 

Η beta 3 κυκλοφόρησε περίπου ένα μήνα μετά την beta 2 που έδωσε στους χρήστες την δυνατότητα διαγραφής φωτογραφιών από το Photo Stream.

Σύμφωνα με αναφορά του iSpazio δεν υπάρχει διόρθωσή στο πρόβλημα του ήχου που αντιμετωπίζουν κάποιες συσκευές κατά τη διάρκεια μιας κλήσης!

Μπορείτε να εγκαταστήσετε τώρα τη νέα beta 3 (εφόσον ήδη βρίσκεστε στην beta 2) από την iOS συσκευή σας πηγαίνοντας στις Ρυθμίσεις > Γενικά > Ενημέρωση λογισμικού. Θα πρέπει να έχετε σύνδεση 3G ή Wi-Fi και η μπαταρία να είναι πιο πάνω από 50%.

Σύμφωνα με τον iH8sn0w η νέα beta θα λήξει:

 

Αν θέλετε να δείτε τις αλλαγές στις δύο προηγούμενες εκδόσεις δείτε τα παρακάτω links

One thought on “Η Apple κυκλοφόρησε το iOS 5.1 beta 3 για τους developers

Comments are closed.