Παιχνίδια του Xbox Live έρχονται στο iOS

Σύμφωνα με μια καινούρια δουλειά που εμφανίστηκε στο site της microsoft βλέπουμε ότι η  εταιρία μπορεί να προετοιμάζεται να φέρει την εμπειρία του Xbox Live στο iOS και άλλες πλατφόρμες αυτό θα φέρει πολλούς δημοφιλείς τίτλους παιχνιδιών στο AppStore.

Η επίσημη περιγραφή για αυτή τη δουλειά, αναφέρει τα παρακάτω:

Η ομάδα για φορητές συσκευές του Xbox LIVE ψάχνει για παθιασμένους και έμπειρους developers που μπορούν να πάρουν μέρος για να φέρουν την εμπειρία του Xbox LIVE σε διάφορες φορητές συσκευές. Όπως και η ομάδα μέσα IEB (Interactive Entertainment Business) που ασχολείται με τις φορητές συσκευές, δουλεύουμε στενά με την ομάδα του console sofware και αυτή των υπηρεσιών Xbox LIVE έτσι ώστε να φέρουν τα πιο πρόσφατα και καλύτερα παιχνίδια σε φορητές συσκευές με iOS, Windows Phone και άλλα.

Ενώ η είδηση είναι λίγο περίεργη, ακούγονται διάφορα που δείχνουν ότι η Microsoft μπορεί να δουλεύει πάνω στο port του Xbox LIve έτσι ώστε αυτό να είναι διαθέσιμο και για διάφορες φορητές συσκευές. Αυτό όμως που είναι περίεργο είναι ότι η δουλειά αναφέρει συγκεκριμένα το iOS και άλλες φορητές πλατφόρμες κάτι που δείχνει ότι η microsoft δεν ενδιαφέρεται να κρατήσει το περιεχόμενο του Xbox Live αποκλειστικά για το Windows Phone.

Η microsoft έχει κυκλοφορήσει στο AppStore  μέχρι στιγμής διάφορες εφαρμογές και μέσα σε αυτές και την επίσημη εφαρμογής του Xbox Live.

[ macgasm ]

3 thoughts on “Παιχνίδια του Xbox Live έρχονται στο iOS

Comments are closed.