Μερικά parts από το νέο iPhone

Casing

Μερικά από τα parts για το iPhone 5 που έχουν κυκλοφορήσει μέσα στις προηγούμενες εβδομάδες ήδη έχουν φτάσει στα χέρια κάποιων φανατικών χρηστών, οι οποίοι προσπάθησαν με την σειρά τους να τα ενώσουν για να έχουν μια καλύτερη ιδέα σχετικά με το νέο iPhone.

 

Inside

Όπως θα δούμε και στις φωτογραφίες από την iResQ, κάποια πράγματα αλλάζουν θέση μέσα στη συσκευή, όπως για παράδειγμα το η δόνηση που τώρα βρίσκεται στο πάνω μέρος της συσκευής και από την ίδια πλευρά της συσκευής υπάρχουν τα κουμπιά αυξομείωσης της έντασης . Ακόμα κατάφερε να τοποθετήσει την κάμερα στο ίδιο ακριβώς σημείο που βρίσκεται και στις υπόλοιπες γενιές iPhone, πάνω δεξιά.

Volume

Camera

Επίσης τώρα και αν ισχύουν τα parts, το iPhone θα είναι όλο βιδωμένο πάνω στο backcase, μάλλον με τον ίδιο τρόπο που ήταν στο iPhone 3G και iPhone 3GS και όχι όπως στο iPhone 4 και iPhone 4S. Αυτό φυσικά δείχνει ότι η πιο εύκολη πρόσβαση θα είναι στην οθόνη και όχι στην μπαταρία, αλλά μέχρι την ανακοίνωση και την κυκλοφορία της συσκευής δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι.

[via Cult of Mac]

One thought on “Μερικά parts από το νέο iPhone

Comments are closed.