Μια ματιά στα αξεσουάρ για το μικρότερο dock connector που θα δούμε στο νέο iPhone

 

8pindc11

Αρκετές είναι οι φήμες τους τελευταίους μήνες που δείχνουν ότι η Apple εγκαταλείπει το 30pin dock connector που μέχρι τώρα χρησιμοποιούν στα iPod και τις iOS συσκευές της.

Με τον νέο μικρότερο dock connector οι κατασκευαστές θα πρέπει να ανανεώσουν τις γραμμές προϊόντων τους με βάση αυτό το νέο dock. Το iLounge που κατάφερε να πάρει στα χέρια του μερικά από αυτά δημοσίευσε πρόσφατα ένα άρθρο.

Ένα από τα αξεσουάρ που διέρρευσαν είναι από την εταιρία Scosche ονομάζεται syncABLE Pro και πρόκειται για ένα φορτιστή με δύο υποδοχές USB. Μαζί του έρχεται και ένα καλώδιο που μετατρέπει το microUSB σε ένα συμβατό καλώδιο για το smaller dock connector.

Iphone 5 8 pin11

Ακόμα δεν υπάρχουν πληροφορίες με λεπτομέρειες για το dock connector και αν αυτό θα είναι 8pin, 9pin ή 19pin, στο παρελθόν όμως το 9to5Mac βρήκε κομμάτια κώδικα στο iOS 6 που αναφέρουν κάτι για 9pin. Η μεγάλη αλλαγή του dock που μπορούμε να δούμε και στις παρακάτω φωτογραφίες θα βάλει τους κατασκευαστές να δημιουργήσουν νέες θήκες και άλλα αξεσουάρ που δεν θα είναι συμβατά με τις νέες iOS συσκευές.

8pindc3

To iLounge κατάφερε να πάρει στα χέρια του και μια θήκη που προορίζεται για νέο το iPhone και την δοκίμασε στο iPhone 4S όπως μπορούμε να δούμε και στην παρακάτω φωτογραφία. Το νέο μικρότερο dock connector θα κυκλοφορήσει στο νέο iPhone αλλά και στις υπόλοιπες iOS που πρόκειται να κυκλοφορήσουν μετά από αυτό, όπως για παράδειγμα το iPad mini.

[via 9to5Mac]

One thought on “Μια ματιά στα αξεσουάρ για το μικρότερο dock connector που θα δούμε στο νέο iPhone

Comments are closed.