iOS 6 με Apple 3D Χάρτες έρχεται σύντομα

Η Apple όπως έχουμε δει και στο παρελθόν δουλεύει εδώ και καιρό πάνω στην δική της λύση για χάρτες στο iOS και φαίνεται ότι σύμφωνα με όλα τα στοιχεία που έχουν μαζευτεί τον τελευταίο καιρό η εφαρμογή της είναι σχεδόν έτοιμη και θα κυκλοφορήσει με το πολυαναμενόμενο iOS 6.

Το BGR σήμερα έχει αποκλειστικές πληροφορίες σχετικά με τους χάρτες της Apple από μία έγκυρη πηγή και αναφέρει ότι η εφαρμογή έρχεται τώρα με νέο γραφικό περιβάλλον και μια εντελώς βελτιωμένη μπάρα πλοήγησης. Η μπάρα είναι τώρα ασημί και όχι μπλε και εφόσον η εφαρμογή Maps τώρα έχει το μπλε χρώμα που υπάρχει σε όλο το iOS, το BGR πιστεύει πως η Apple μπορεί να άλλαξε το βασικό χρώμα στο iOS 6, όπως ακριβώς έχει κάνει και στο iPad.

Στην iPhone εφαρμογή Maps υπάρχει ένα κουμπί locate me που επιπλέει στην κάτω αριστερή γωνία και για να ενεργοποιήσουμε τους 3D χάρτες της C3 Technologies που εξαγόρασε η εταιρία πέρυσι θα πρέπει να γυρίσουμε σελίδα όπως και στην εφαρμογή Maps που έχουμε τώρα και για να το κάνουμε αυτό αρκεί να πατήσουμε το κουμπάκι 3D.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες από τους χάρτες στο iOS 6 στη συνέχεια.

One thought on “iOS 6 με Apple 3D Χάρτες έρχεται σύντομα

Comments are closed.