Διέρρευσε το backcase του νέου iPhone;

Τα παιδιά από το iFixyouri έλαβαν πρόσφατα καινούρια parts για το iPhone σύμφωνα με αναφορά που μπορούμε να δούμε στο 9to5Mac.

Το παραπάνω part μπορεί να είναι από το νέο iPhone ή από κάποιο prototype πάνω στο οποίο δουλεύει η Apple αυτό τον καιρό. Η πηγή αναφέρει ότι ο προμηθευτής που έστειλε το συγκεκριμένο part δεν είναι κάποιος άγνωστος αλλά ένας αρκετά αξιόπιστος.

Όπως μπορούμε να δούμε και στην φωτογραφία, το part επαληθεύει τις διάφορες φήμες για το νέο iPhone. Υπάρχει ένα μικρότερο dock (ίσως mini USB) και το όλο case είναι λεπτότερο από αυτό του iPhone 4 και 4S. Το 9to5Mac έμαθε ακόμα ότι ο επιπλέον χώρος στο κάτω μέρος είναι για την ενίσχυση των ηχείων έτσι ώστε να έχουν καλύτερη ποιότητα από τα ηχεία του iPhone που κυκλοφορεί τώρα. Δυστυχώς ο προμηθευτής λέει ακόμα ότι το πίσω μέρος είναι από κάποιο είδος αλουμινίου και όχι από υγρό μέταλλο (liquid metal).

Το νέο iPhone θα κυκλοφορήσει σε “διάφορα χρώματα” σύμφωνα με ακόμα μία πληροφορία που δίνει ο προμηθευτής. Σίγουρα υπάρχουν άλλα δύο χρώματα που έχουν κάνει την εμφάνιση τους στην αγορά και δεν θα είναι μόνο λευκό και μαύρο για το νέο iPhone.

One thought on “Διέρρευσε το backcase του νέου iPhone;

Comments are closed.