Προμηθευτές αναφέρουν μείωση των touch panels πριν την κυκλοφορία του νέου iPhone

Δύο γνωστοί προμηθευτές touch panels της Apple, η TPK και η Wintek θα δούνε μειωμένες αποστολές 15 με 20% μέσα στο τρίμηνο εξαιτίας της μεταφοράς από το iPhone 4S στο iPhone επόμενης γενιάς σύμφωνα με πληροφορίες που έρχονται από τη Digitimes.

Το iPhone 4S περιγράφεται σαν “να βρίσκεται στο τελικό στάδιο της ζωής του” και η TPK έχει δηλώσει στο παρελθόν ότι αναμένει τα έσοδα να πέσουν στο 10%. Η πηγή αναφέρει επίσης ότι η Apple είναι πολύ πιθανό να χρησιμοποιήσει τεχνολογία in-cell touch για το επόμενο iPhone. Αυτή η τεχνολογία ενώνει κατά κάποιο τρόπο την αφή με την οθόνη κάτι που σημάνει ότι οι εταιρίες όπως η TPK ή η Wintek δεν θα έχουν την δυνατότητα να πουλήσουν άλλα parts στην Apple.

Η Apple όπως δείχνει φαίνεται να είναι μήνες μακριά από την κυκλοφορία του νέου iPhone, αν φυσικά πρόκειται να συνεχίσει να πηγαίνει με το πρόγραμμα που ακολούθησε με το iPhone 4S που κυκλοφόρησε πέρυσι τον Οκτώβριο. Από την άλλη όμως οι προμηθευτές θα πρέπει να ετοιμαστούν και να στείλουν τα parts στην ώρα τους.

[via Electronista]

One thought on “Προμηθευτές αναφέρουν μείωση των touch panels πριν την κυκλοφορία του νέου iPhone

Comments are closed.