Byword, ένας απλός text editor για Mac και iOS

[appscreens 482063361]

Το Byword είναι μια εξαιρετική εφαρμογή για το Mac που πρόσφατα κυκλοφόρησε και για το iOS. Πρόκειται για μία από αυτές τις εφαρμογές που γράφετε χωρίς να αποσπάτε η προσοχή σας σε ένα απλό και κομψό περιβάλλον με αρκετές δυνατότητες.

[app 482063361]

Βασικά το Byword είναι ένας απλός text editor με ένα αρκετά όμορφο γραφικό περιβάλλον στο οποίο μπορούμε να γράψουμε και να φορμάρουμε το κείμενο μας με τα διάφορα εργαλεία που μας παρέχει. Η εφαρμογή κυκλοφόρησε για OS X λίγους μήνες πριν και έγινε μια πολύ καλή εναλλακτική λύση για τον iA Writer. Η Mac έκδοση προσφέρει μια λειτουργία με παράθυρα και την γνωστή Full-screen λειτουργία του Lion. Υπάρχει επίσης μετρητής για της λέξεις και τους χαρακτήρες στο κάτω μέρος, όπως και μερικές ρυθμίσεις που μας επιτρέπουν να επιλέξουμε γραμματοσειρές και λευκό ή μαύρο γραφικό περιβάλλον.

Οι τελευταίες εκδόσεις για OS X και iOS που πρόσφατα κυκλοφόρησαν στο App Store υποστηρίζουν τώρα iCloud και Dropbox sync δίνοντας μας την δυνατότητα να αποθηκεύουμε ή να συγχρονίζουμε τα έγγραφα μας στο Cloud. Στη συνέχεια να μπορούμε να δούμε ότι το όμορφο design αποκτά άλλες διαστάσεις αφού τώρα βρίσκεται στην καταπληκτική Retina display του iPhone 4 του iPhone 4S και φυσικά του iPad 3ης γενιάς. Η εφαρμογή στο iOS έχει τον μετρητή λέξεων και χαρακτήρων πάνω από το πληκτρολόγιο και κάνοντας swipe δεξιά ή αριστερά μπορούμε να δούμε διάφορες συντομεύσεις που μας επιτρέπουν να πειράξουμε το κείμενο μας.

Άλλες δυνατότητες είναι η υποστήριξη για Markdown, χρήση φακέλων για την οργάνωση των εγγράφων μας σε περίπτωση που χρησιμοποιούμε Dropbox και η δυνατότητα για εξαγωγή ή αποστολή mail των αρχείων μας.

Αποκτήστε το τώρα την εφαρμογή για iOS με 50% έκπτωση.

[app 420212497]

[appscreens 420212497]