Tweetbot 2.2: Συγχρονισμός του Timeline, των DM και των mute ρυθμίσεων μέσω iCloud

[appscreens 428851691]

Η Tapbots κυκλοφόρησε ένα update για το δημοφιλή της Twitter client εφαρμογή και τώρα φτάνει την έκδοση 2.2. Το Tweetbot που κυκλοφόρησε στο App Store αρκετό καιρό πριν είναι σίγουρα η καλύτερη λύση για το Twitter αν κάπως ψάχνει κάτι περισσότερο από αυτά που προσφέρει η επίσημη εφαρμογή Twitter.

[app 428851691]
[app 498801050]

Με την αναβάθμιση στην έκδοση 2.2 ένα από τα πιο σημαντικά πρόσθετα είναι η δυνατότητα συγχρονισμού του Tweetbot μέσω του iCloud λογαριασμού μας. Συγχρονίζοντας το Tweetbot σε πολλές συσκευές θα μπορούμε τώρα να μεταφέρουμε το Timeline μας από το iPhone μας στο iPad κτλ και δεν θα χρειάζεται να κάνουμε Mark as read όλα τα DMs ή να κάνουμε Mute ξανά όλους αυτούς που δεν επιθυμούμε να παρακολουθούμε.

Μέχρι στιγμής υπήρχε μόνο το Tweet Marker που απλός έκανε συγχρονισμό του Timeline σε διάφορους άλλους Twitter clients χωρίς όμως να μοιράζει και τις επιλογές που έχουμε ορίσει μέσα στην εφαρμογή. Αντίθετα τώρα με αυτό το update και τον συγχρονισμό στο iCloud, όλες οι καταστάσεις των Timeline μας, τα Direct Messages (DM), τα αδιάβαστα και όλες οι επιλογές για Mute βρίσκονται άμεσα στις iOS συσκευές μας. Ίσως θα πρέπει να πούμε ότι το μόνο μειονέκτημα είναι ότι ο συγχρονισμός αφορά μόνο την εφαρμογή του Tweetbot και όχι άλλες που υπάρχουν στο App Store.

Για να ενεργοποιήσουμε το Sync μέσω iCloud θα πρέπει να πάμε στα Settings πατώντας το κουμπάκι πάνω αριστερά και μετά στα Accounts & Settings και τέλος στην επιλογή Settings και να επιλέξουμε τον λογαριασμό που θέλουμε. O κάθε λογαριασμός έχει μέσα την επιλογή Sync και τώρα σε αυτή μπορούμε να επιλέξουμε Sync μέσω iCloud εκτός από την επιλογή Tweet Marker που υπήρχε.

Το update φέρνει ακόμα καλύτερο χειρισμό σε iTunes links, σε προεπισκόπηση και καλύτερη υποστήριξη των thumbnails ακόμα και στην Retina display του iPad και τέλος τη δυνατότητα να κάνουμε pinch μια φωτογραφία για να την κλείσουμε στο iPad.

Εκτός από τις νέες δυνατότητες και προσθήκες, το update φέρνει επίσης αρκετά bug fixes.