H κυκλοφορία του νέου iPad έφερε νέο ρεκόρ πωλήσεων

Στη σημερινή συνδιάσκεψη κάποιος αναλυτής ρώτησε αν η Apple θα έδινε καθόλου στοιχεία σχετικά με τις πωλήσεις του νέου iPad που πραγματοποιήθηκαν μέσα στο Σαββατοκύριακο. Αν και η  Apple ξαναγύρισε το θέμα στην ανακοίνωση που έκανε σχετικά με το μέρισμα αποκάλυψε ότι είχαν νέο ρεκόρ πωλήσεων μέσα στο Σαββατοκύριακο και ότι είναι ενθουσιασμένοι με αυτό.

Την Παρασκευή 16 Μαρτίου που μας πέρασε η Apple κυκλοφόρησε το iPad 3ης γενιάς σε 10 χώρες. Η κυκλοφορία του νέου iPad έφερε σε κάποιες περιοχές αρκετά μεγάλες ουρές έξω από τα καταστήματα, παρόλο που η Apple κατάφερε να διατηρήσει αποθέματα σε αρκετές τοποθεσίες στην Αμερική. Ακόμα δεν υπάρχει κάποια επίσημο δελτίο τύπο από την Apple σχετικά με την αρχική κυκλοφορία της συσκευής.

Το iPad πρώτης γενιάς πούλησε 300,000 κομμάτια σε μία μέρα και έφτασε το 1 εκατομμύριο πωλήσεις μέσα σε 28 ημέρες ενώ η Apple δεν κυκλοφόρησε πληροφορίες σχετικά με τις πρώτες πωλήσεις του iPad 2 αλλά και για αυτό υπήρχαν αρκετά μεγάλες ουρές όπως και έλλειψη αποθεμάτων μέσα στις πρώτες μέρες. [MacRumors]

One thought on “H κυκλοφορία του νέου iPad έφερε νέο ρεκόρ πωλήσεων

Comments are closed.