Η CutYourSim επέστρεψε με επίσημο ξεκλείδωμα για το iPhone (Updated)

Η CutYourSim είναι μία υπηρεσία που προσφέρει στο iPhone μας μόνιμο ξεκλείδωμα έτσι ώστε να μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε οποιαδήποτε SIM κάρτα θέλουμε.

Αν και η Apple σταμάτησε την υπηρεσία πριν από λίγους μήνες, η CutYourSim βρήκε τρόπο να παραμείνει στο παιχνίδι και όπως αναφέρει σήμερα προσφέρει λύσεις για επίσημο και μόνιμο ξεκλείδωμα για όλα τα iPhone ακόμα και το iPhone 4S.

Η υπηρεσία μέχρι στιγμής είναι διαθέσιμη μόνο για το ξεκλείδωμα των iPhone με AT&T αλλά είναι θέμα χρόνου μέχρι να υποστηρίζουν όλους τους παρόχους. Τα 150€ που ζητάνε για αυτή την υπηρεσία είναι πολλά αν κρίνουμε από διάφορες Gevey SIM παίζουν σε τιμές μέχρι 40€ – 50€ αλλά αν θέλετε κάτι μόνιμο είναι η καλύτερη υπηρεσία.

Για όσους ψάχνουν να βρούνε πως μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο, εξηγείτε εύκολα και βασικά το μόνο που γίνεται είναι ότι το IMEI σας προσθέτετε στην database της Apple για τις unlocked συσκευές. Μόλις προστεθεί το μόνο που έχετε να κάνετε είναι restore και μετά θα δείτε την διαδικασία της ενεργοποίησης σαν να έχετε αγοράσει ξεκλείδωτη συσκευή από την Apple. Το πώς έχουν πρόσβαση στην database της Apple δεν μπορούμε να το γνωρίζουμε αλλά πιθανόν μιλάμε για κάποιον υπάλληλο της AT&T που τα κανονίζει αυτά.

Στις αρχές του μήνα είδαμε ότι υπάρχουν δύο ακόμα λύσεις για το ξεκλείδωμα της συσκευής μας που πρόκειται να κυκλοφορήσουν σύντομα αλλά αυτή εδώ σίγουρα είναι ότι καλύτερο, αν φυσικά έχετε τα χρήματα. [iDownloadBlog]

Update: Η Apple πήρε μέτρα για ακόμα μία φορά και έριξε το site της CutYourSim.

Update 2: το site είναι και πάλι online.

2 thoughts on “Η CutYourSim επέστρεψε με επίσημο ξεκλείδωμα για το iPhone (Updated)

  • March 1, 2012 at 14:22
    Permalink

    το site βγάζει μήνυμα “The account has been suspended”

Comments are closed.