Droplr for iPhone, ο πιο εύκολος τρόπος να στείλετε φωτογραφίες, αρχεία και links από το iPhone

wpid-mzl.mwwejcsh.320x480-75-2012-02-16-04-10.jpg

Η εφαρμογή Droplr που αρχικά κυκλοφόρησε για Mac, δουλεύει με τα στοιχεία του Twitter και μας επιτρέπει να μοιραστούμε με τους φίλους μας διάφορες εικόνες, αρχεία και links πολύ εύκολα και γρήγορα.

[appscreens 500264329]
[app 500264329]

Στο iPhone το γραφικό περιβάλλον αποτελείτε από μία λίστα και δύο κουμπάκια, τα Settings και αυτό για την προσθήκη μιας φωτογραφίας.

Απλά πατάμε το κουμπάκι add για να ανεβάσουμε μια φωτογραφία, να δημιουργήσουμε ένα shortlink, η να γράψουμε μία σημείωση. Μόλις ολοκληρωθεί το upload το Droplr θα σας ενημερώσει και θα προσθέσει ένα link στο clipboard το οποίο μπορείτε να κάνετε paste σε email, iMessages, εφαρμογές IM, Twitter, Facebook και άλλα.

Το Droplr μας δίνει ακόμα μερικά χρήσιμα shortcuts που μπορούμε να βρούμε σε κάθε αντικείμενο της λίστας πατώντας απλά πάνω του. Αυτά τα shortcuts μας επιτρέπουν εύκολα να δούμε το αντικείμενο, να στείλουμε email με το link, να το δημοσιεύσουμε στο Twitter, να το αντιγράψουμε στο clipboard ή να το διαγράψουμε

Η εφαρμογή Droplr για το iPhone δουλεύει με την web υπηρεσία Droplr και μας επιτρέπει να διαχειριστούμε όλα μας τα drops από οποιοδήποτε browser σε Mac ή PC. Φυσικά υπάρχει και η εφαρμογή για Mac και PC και μπορείτε να συνδεθείτε σε αυτή μόνο με τον Twitter λογαριασμό σας.

Το Droplr μέχρι στιγμής είναι η πρώτη εφαρμογή που μας δίνει την δυνατότητα να ανεβάσουμε μία φωτογραφία μόνο με δύο tap χάρη στην επιλογή upload last photo.

Η εφαρμογή είναι συμβατή για το iPhone 3GS, iPhone 4, iPhone 4S, iPod touch 3gen, iPod touch 4gen, iPad και απαιτεί iOS 5 νεότερο.