Belfry, προσθέστε στο iPad τις βασικές εφαρμογές

Στο παρελθόν έχουμε δημοσιεύσει διάφορους οδηγούς με τους οποίους μπορείτε να προσθέσετε στο iPad σας βασικές εφαρμογές του iPhone που δεν υπάρχουν σε αυτό, εφαρμογές όπως τον καιρό, την αριθμομηχανή, το ρολόι και άλλες.

Χάρη στον γνωστό Cydia developer, Ryan Petrich τώρα έχουμε τη δυνατότητα να περάσουμε στο iPad όλες τις βασικές εφαρμογές που λείπουν.

Το Belfry είναι ένα tweak με το οποίο μπορούμε να κάνουμε εγκατάσταση στο iPad μας εφαρμογές όπως το Ρολόι, την Αριθμομηχανή, την Πυξίδα, το Μαγνητόφωνο, την Μετοχές και τον Καιρό. Κατά τη διάρκεια της εγκατάστασης θα χρειαστούμε internet στη συσκευή μας εφόσον κάποια αρχεία θα κατέβουν από διάφορες τοποθεσίες και η διαδικασία της εγκατάστασης μπορεί να διαρκέσει μερικά λεπτά. Ο developer προτείνει επίσης να έχουμε τη συσκευή μας στο ρεύμα όταν κάνουμε εγκατάσταση.

Το tweak Belfry είναι πολύ εύκολο να χρησιμοποιηθεί αφού μετά την εγκατάσταση απλά εμφανίζει στη Home screen μας τις 6 βασικές εφαρμογές.

Για να βρείτε το tweak απλά ανοίξτε το Cydia στο jailbroken iPad σας, πηγαίνετε στο Search και γράψτε Belfry. Μετά την εγκατάσταση μπορείτε να βρείτε τις ρυθμίσεις για τις βασικές εφαρμογές μέσα στις Ρυθμίσεις και για μερικές από αυτές υπάρχει η υποστήριξη υψηλής ανάλυσης για την οθόνη του iPad.

httpv://www.youtube.com/watch?v=vQzbO1-pmXs

2 thoughts on “Belfry, προσθέστε στο iPad τις βασικές εφαρμογές

  • February 7, 2012 at 01:52
    Permalink

    μου στοιχισε 1 restore αυτο

Comments are closed.