Η Apple ετοιμάζει iPod με Siri;

Σύμφωνα με την New York Times, η Apple φαίνεται να κάνει δοκιμές πάνω σε κάποιες συσκευές που μοιάζουν με iPod και μπορεί να φορεθεί στον καρπό μας και να μπορούμε να το χειριστούμε αυτό όχι με αφή αλλά με την φωνή μας και την βοήθεια του Siri.

Η Apple ήδη έχει αρχίσει τις δοκιμές με prototypes τα οποία θα μπορούν αναμεταδώσουν τις πληροφορίες στο iPhone. Εκτός όμως από το iPhone αυτές οι συσκευές θα μπορούν να αναμεταδώσουν πληροφορίες και σε άλλες συσκευές, όπως iPod, τα οποία η Apple ήδη προτείνει στους πελάτες της για μια λύση ρολογιού χειρός.

Άλλη μια ιδέα που έχει συζητηθεί είναι η επόμενη γενιά iPod με την κυρτή γυάλινη επιφάνεια το οποίο θα μπορούμε να φορέσουμε στον καρπό μας και να το χειριστούμε μέσω του Siri, τον προσωπικό μας βοηθό που κυκλοφόρησε η Apple μαζί με το iPhone 4S.

Στο παρελθόν η Apple έχει κάνει δοκιμές σε συσκευές χωρίς κουμπιά, μία από αυτές είναι το iPod shuffle που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε μόνο με το παλιό Voice Control. Το Siri, αντίθετα με το Voice Control για να το χρησιμοποιήσουμε απαιτεί μία σύνδεση Wi-Fi έτσι ώστε να μπορεί να εκτελέσει τις εντολές μας.

Μέχρι στιγμής από την οικογένεια των iPod το μόνο με δυνατότητα σύνδεσης Wi-Fi είναι το iPod touch, με αυτό και μόνο γεννιούνται αρκετά ερωτήματα σχετικά με το μέλλον του iPod και αυτό του Siri.

[ MacRumors ]