Giveaway & Review: Κερδίστε 8 θήκες της Incipio (Updated)

Το Greek iPhone σάς εύχεται χρόνια πολλά και ευτυχισμένο το νέο έτος 2012! Για να ξεκινήσει καλά η χρονιά, έχουμε διαλέξει για έσας, τους αναγνώστες μας, μερικά δωράκια, ευγενική χορηγία της εταιρείας Systemgraph.

Όπως γνωρίζετε, στην αγορά κυκλοφορούν διάφορες θήκες, οι οποίες, η καθεμία με τον τρόπο της, είτε προσπαθούν να προστατέψουν είτε να ντύσουν με διάφορα υλικά και χρώματα τα αγαπημένα μας iPhone.

Έτσι αποφασίσαμε να δωρίσουμε στους αναγνώστες μας ορισμένες θήκες της εταιρείας incipio και συγκεκριμένα τα μοντέλα Silcrylic και Edge.

Στη συνέχεια μπορείτε να δείτε μια μικρή παρουσίαση για την κάθε θήκη αλλά και οδηγίες για το πώς μπορείτε να τις αποκτήσετε.

Incipio: πρόκειται για μια από τις διασημότερες εταιρείες που ασχολούνται με την προφύλαξη των αγαπημένων μας συσκευών, κατασκευάζοντας θήκες και προστατευτικά για αυτές εδώ και δώδεκα χρόνια. Η ομάδα του greek iphone σάς προσφέρει τώρα δύο από τα καλύτερα προϊόντα της οικογένειάς της!

Η SILICRYLIC είναι μια διπλή θήκη, που αποτελείται ταυτόχρονα από μαλακά και σκληρά μέρη. Το μαλακό μέρος της θήκης είναι κατασκευασμένο από σιλικόνη και αγκαλιάζει το iPhone σας, προστατεύοντας όλες του της επιφάνειες, ενώ μπορεί να περιβληθεί επίσης από το σκληρό πλαστικό, το οποίο θα προστατεύσει τη συσκευή σας από τα γνωστά ανησυχητικά χτυπήματα σε τραπέζια, γωνίες τοίχων, καρέκλες και άλλα …διαβολικά σημεία! Το λαστιχένιο μέρος της SILICRYLIC χάρη σε μια ειδική επεξεργασία είναι ταυτόχρονα μαλακό αλλά δεν μαζεύει σκόνη και δεν αντιστέκεται, όταν θέλετε να βγάλετε το iPhone από την τσέπη σας, ενώ δίνει πολύ καλή αίσθηση των κουμπιών. Η διχρωμία τέλος της κατασκευής, με διαφορετικά χρώματα για το εξωτερικό και το εσωτερικό μέρος, προσδίδει ξεχωριστό χαρακτήρα στη θήκη και ταιριάζει απόλυτα με το γούστο σας.

Η EDGE από την άλλη πλευρά είναι μια σκληρή θήκη κλασικού σχεδιασμού, χωρίς αυτό φυσικά να σημαίνει ότι είναι λιγότερο προσεγμένη. Το κάτω μέρος αποσπάται, για να τοποθετήσετε το iPhone σας, ενώ έπειτα προσαρτάται και κλείνει με σιγουριά, ώστε να μην είναι δυνατόν να φύγει με κάποιο χτύπημα ή με το τράβηγμα από την τσέπη του τζιν. Είναι διαθέσιμη σε μονόχρωμες εκδόσεις (όπως και σε δύο παραλλαγής), αλλά οι χρωματισμοί είναι πιο ασυνήθιστες αποχρώσεις των κλασικών και άλλων σύνθετων χρωμάτων και έτσι μπορείτε να ξεχωρίζετε και πάλι με το δικό σας προσωπικό στυλ.

Και οι δύο θήκες αφήνουν διαθέσιμα στο χρήστη τα ρυθμιστικά και τις θύρες, όπως φυσικά και το ηχείο και το μικρόφωνο. Για την προστασία της οθόνης, μιας που αυτή δεν καλύπτεται από τη θήκη, προσφέρουν και οι δύο από μία προστατευτική ζελατίνα και τα απαραίτητα εργαλεία για να την τοποθετήσετε (καθαριστικό πανάκι και εξάρτημα τοποθέτησης). Είναι τέλος αμφότερες κατάλληλες και για το iPhone 4 και για το iPhone 4S.

Για να πάρετε μέρος στο διαγωνισμό, θα πρέπει να κάνετε tweet ή like και να ακολουθήσετε τις παρακάτω οδηγίες:

1. Πρέπει να κάνετε follow το Greek iPhone και την Systemgraph στο Twitter:

2. Like στο Facebook:


3. Tweet το παρακάτω για να πάρετε μέρος:

[tweetbox width=”600″ height=”50″ label=”Retweet!” content=”RT @Greek_iPhone και κερδίστε 8 θήκες της Incipio • %u”]

4. Υπάρχει φυσικά και ο τρόπος να δηλώσετε συμμετοχή μέσω του Facebook κάνοντας σχόλιο στο συγκεκριμένο post στο wall μας.

Το Giveaway ισχύει μέχρι την Πέμπτη 5 Ιανουαρίου και οι νικητές θα ανακοινωθούν εδώ μετά την κλήρωση. Μην ξεχάσετε να έρθετε πάλι σε αυτό το post για να μάθετε αν έχετε κερδίσει.

Οι νικητές του διαγωνισμού μας:

  • fouPanagiotis
  • isidorossifnios
  • Αλέξιος Ολυμπιακός
  • Matina Preveza
  • Kostas Stamboulidis
  • Luigi Nai
  • Dimitris Goniotakis
  • ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ ΚΑΡΑΤΑΓΛΙΔΗΣ

Καλή επιτυχία και Καλή Χρονιά σε όλους!

16 thoughts on “Giveaway & Review: Κερδίστε 8 θήκες της Incipio (Updated)

Comments are closed.