iΠαραδάκι, διαχείριση των οικονομικών σας από την iOS συσκευή σας

Το “iΠαραδάκι” είναι μια εφαρμογή διαχείρισης των οικονομικών σας για το iPhone, iPod Touch ή το iPad σας. Πρόκειται ουσιαστικά για την ελληνική έκδοση της επιτυχημένης μας εφαρμογής “Budget Flow” η οποία διατίθεται στο αμερικάνικο/αγγλικό appstore.

Με το “iΠαραδάκι” μπορείτε πολύ γρήγορα και απλοϊκά να οργανώσετε τα οικονομικά σας. Ιδανικό για ένα άτομο ή για τη διαχείριση των οικονομικών του νοικοκυριού σας.

Με απλές και γρήγορες κινήσεις εισάγετε τα μηνιαία σας έσοδα, έξοδα και τις αποταμιεύσεις στη τράπεζα. Αυτά αποθηκεύονται στην εφαρμογή και κάθε φορά που ανοίγετε τη συσκευή σας τα δεδομένα φορτώνουν αυτόματα και είναι διαθέσιμα για επεξεργασία.

Χαρακτηριστικά:

  • Έσοδα: το μηνιαίο εσοδολόγιό σας, από που προέρχονται τα εισοδήματά σας
  • Έξοδα: τα μηνιαία σας έξοδα, σε ποιες υποχρεώσεις καταλήγουν τα χρήματά σας
  • Αποταμίευση: τα χρήματα που αποταμιεύετε στη τράπεζα ή έχετε σε άλλες τοποθεσίες
  • Γράφημα: ένα 6μηνιαίο γράφημα το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να εισάγετε τα δεδομένα που σας ενδιαφέρουν, πχ. ύψος αποταμιεύσεων
  • Τεφτέρι: ένα μικρό σημειωματάριο στο οποίο μπορείτε να σημειώνετε τυχόν μελλοντικά έξοδα ή υποχρεώσεις που έπονται

Με ένα απλό άγγιγμα της οθόνης πάνω στα κείμενα ή στα ποσά μπορείτε να εισάγετε τα δεδομένα. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε και το νόμισμα που απεικονίζεται στην εφαρμογή. Διαλέξτε μεταξύ ευρώ, δολλαρίου, στερλίνας, γιεν και δραχμής αγγίζωντας απλά το εικονίδιο του νομίσματος. Το “iΠαραδάκι” διαθέτει επίσης κ αρκετά background τα οποία μπορείτε να επιλέξετε αγγίζωντας πάνω αριστερά το αντίστοιχο μικρό στρογγυλό εικονίδιο.

Ένα σημαντικό χαρακτηριστικό της εφαρμογής μας είναι οι απλές συμβουλές που σας δίνονται κάθε φορά ανάλογα με τα οικονομικά σας. Αυτό αντικατοπτρίζεται και στη φατσούλα κάτω αριστερά η οποία αλλάζει διάθεση σύμφωνα με την οικονομική σας κατάσταση.

*Προς το παρόν η εφαρμογή δεν υποστηρίζει πλήρως τους ελληνικούς χαρακτήρες καθώς πρόκειται για απευθείας μεταφορά από την αμερικάνικη έκδοση (γι αυτό κ βλέπετε στις εικόνες παρακάτω greeklish).

[appscreens 493973769]
[app 493973769]