Giveaway: Κερδίστε την εφαρμογή Diorismoi

Μετά το μεγάλο Giveaway με τις θήκες Incipio για το iPhone 4 που έγινε πριν λίγες μέρες, έχουμε άλλη μια εφαρμογή για εσάς, ή οποία είναι και αρκετά επίκαιρη. Η εφαρμογή ονομάζεται Diorismoi, την οποία δημιούργησε ο Stathis Poularakis. Παρακάτω μπορείτε να δείτε περισσότερα για την εφαρμογή και τον διαγωνισμό.[appscreens 490181418]
[app 490181418]

Diorismoi – Περιγραφή

Με τη νέα εφαρμογή του Έλληνα Developer Stathi Poularaki (Diorismoi), μπορούμε να ενημερωθούμε γρήγορα και άμεσα για όλες τις νέες προκηρύξεις και τις θέσεις εργασίας στο στενό και ευρύτερο Δημόσιο τομέα.

Η εφαρμογή περιλαμβάνει τις ενότητες: Δημόσιο, Εκπαίδευση, ΝΠΔΔ-ΝΠΙΔ, ΟΤΑ, ΥΓΕΙΑ, ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ.

Ακόμα μας δίνει τη δυνατότητα να αποστείλουμε στο Facebook, στο Twitter ή σε κάποιο mail τις διαθέσιμες πληροφορίες που θα βρούμε σε αυτή.

Giveaway

Το Greek iPhone σε συνεργασία με τον Stathis Poularakis δωρίζει 10 αντίγραφα της εφαρμογής Diorismoi. Για να πάρετε μέρος στο giveaway θα πρέπει να κάνετε τα παρακάτω:

1. Πρέπει να κάνετε follow το Greek iPhone στο Twitter:

2. Like στο Facebook:

3. Tweet το παρακάτω για να πάρετε μέρος:

[tweetbox width=”600″ height=”50″ label=”Retweet!” content=”RT @Greek_iPhone για να κερδίσετε την εφαρμογή Diorismoi • %u”]

Το Giveaway ισχύει μέχρι την Τρίτη 10 Ιανουαρίου και οι νικητές θα ανακοινωθούν εδώ μετά την κλήρωση. Μην ξεχάσετε να έρθετε πάλι σε αυτό το post για να μάθετε αν έχετε κερδίσει.

Στη συνέχεια μπορείτε να δείτε δύο video με οδηγίες για το πως μπορείτε να κάνετε redeem την εφαρμογή από το Mac/PC ή την iOS συσκευή σας.

Οδηγίες Redeem

Οδηγίες για Redeem Code από το iPhone, iPod touch ή το iPad

httpv://www.youtube.com/watch?v=Fwq1JAm9uno

Οδηγίες για Redeem Code από το Mac ή το PC

httpv://www.youtube.com/watch?v=PeUPKpU3OA4

Καλή Επιτυχία!

5 thoughts on “Giveaway: Κερδίστε την εφαρμογή Diorismoi

Comments are closed.