Το Untethered Jailbreak για iPhone 4S και iPad 2 θα καθυστερήσει εξαιτίας προβλημάτων στη διανομή του

Αν και πριν δύο μέρες αναφέραμε ότι το jailbreak για iPhone 4S και iPad 2 θα κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα, ο @pod2g αναφέρει τώρα ότι υπάρχει μια περίπτωση να μην κυκλοφορήσει το jailbreak όσο σύντομα ελπίζαμε.

Θα πρέπει πρώτα να διορθωθεί το πρόβλημα που δημιουργήθηκε και μετά να συνεχιστεί η διαδικασία για την κυκλοφορία του jailbreak.

Συγκεκριμένα ο @pod2g εξηγεί:

Το exploit που χρησιμοποίησα για να περάσω τα αρχεία για untethered jailbreak στο iPhone 4S απαιτεί ο χρήστης να έχει developer account και κάτι τέτοιο δεν μπορεί να κυκλοφορήσει στο κοινό.

Το ίδιο ακριβώς συμβαίνει και με το tethered jailbreak για το iPad 2 που έχει εδώ και λίγες μέρες ο @MuscleNerd αλλά δεν έχει δώσει στο κοινό.

Πρέπει να βρούμε μία λύση με ένα διανεμητό exploit που να μπορεί να κάνει ξανά mount το partition του συστήματος με τα σωστά δικαιώματα και να τοποθετήσουμε τα αρχεία του Corona στο σωστό μέρος.

Δεν υπάρχουν κάποια νέα που να μας δείχνουν πόσο καιρό μπορεί να χρειαστεί ο @pod2g ώστε να ξεπεράσει αυτό το πρόβλημα αλλά το μόνο που μπορούμε να πούμε τώρα είναι ότι το untethered jailbreak για iPhone 4S και iPad 2 δεν θα κυκλοφορήσει αυτή την εβδομάδα.

One thought on “Το Untethered Jailbreak για iPhone 4S και iPad 2 θα καθυστερήσει εξαιτίας προβλημάτων στη διανομή του

Comments are closed.