Lock Screen Weather, προσθέστε στη Lockscreen τον καιρό χωρίς jailbreak

Πρόσφατα κυκλοφόρησε στο App Store το Lock Screen Weather για το iPhone που μας επιτρέπει χωρίς να κάνουμε jailbreak να έχουμε πληροφορίες για τον καιρό στην Lockscreen μας.

H εφαρμογή καταφέρνει να ξεγελάσει το iOS αφού παίζει ένα σιωπηλό κομμάτι μέσα από το iPod και χρησιμοποιεί για εξώφυλλο τις πληροφορίες του καιρού. Πρόκειται για έναν πολύ έξυπνο τρόπο και αν το χρησιμοποιήσετε για λίγα λεπτά θα δείτε ότι δουλεύει χωρίς προβλήματα.

Το Lock Screen Weather παρέχει τις τρέχουσες καιρικές συνθήκες και τον καιρό για 5 μέρες σε όλες τις πόλεις και φυσικά αυτόματη ανανέωση που βασίζεται στην τοποθεσία σας και υποστηρίζει βαθμούς Κέλσιου ή Φαρενάιτ.

[appscreens 487180806]

[app 487180806]

Δεν πιστεύουμε στην Apple να αρέσει ο τρόπος με τον οποίο φτιάχτηκε αυτή η εφαρμογή αλλά ούτε και ο developer είναι κατά των κανόνων της Apple. Έτσι δεν γνωρίζουμε για πόσα ακόμα θα είναι διαθέσιμη η εφαρμογή στο AppStore. Φυσικά αν το θέλετε θα πρέπει να το αποκτήσετε τώρα.

Το μόνο κακό με αυτή την εφαρμογή είναι ότι δεν θα μπορείτε να ακούσετε μουσική από το iPod, το Pandora, το Spotify ή άλλες παρόμοιες εφαρμογές όταν το Lock Screen Weather είναι ενεργό και επίσης δεν θα μπορείτε να ακούσετε τους ήχους των notifications.

2 thoughts on “Lock Screen Weather, προσθέστε στη Lockscreen τον καιρό χωρίς jailbreak

Comments are closed.