iPhone Lens Dial, μια διαφορετική θήκη με φακούς φωτογραφίας

Αν σας αρέσει η φωτογραφία και περισσότερο η φωτογραφία μέσα από το iPhone 4 τότε ίσως αυτή η θήκη να σας ενθουσιάσει αλλά και να βελτιώσει τις φωτογραφίες σας.

Πρόκειται για την iPhone Lens Dial η οποία είναι μια θήκη που στο πίσω μέρος έχει τρεις διαφορετικούς φακούς οι οποίοι κάθονται πάνω στο φακό του iPhone και αλλάζουν την οπτική των φωτογραφιών ανάλογα ποιο φακό θα χρησιμοποιήσουμε.

Οι φακοί είναι οι fisheye, wide-angle και telephoto ντυμένοι με ένα αλουμινένιο περίβλημα και τοποθετημένοι σε μια κυκλική μεταλλική βάση την οποία περιστρέφουμε για να επιλέξουμε τον φακό που θέλουμε για την κάθε μας φωτογραφία.

Μαζί με την θήκη συμπεριλαμβάνονται και δύο τρίποδα/βάσεις έτσι ώστε να κρατάμε την κάμερα μας σταθερή ή για να μπορούμε να την στήσουμε και να βγάλουμε φωτογραφίες με χρονοδιακόπτη. Οι βάσεις μας επιτρέπουν να κάνουμε  λήψεις φωτογραφιών είτε portrait είτε landscape.

Αν και πρόκειται για ένα πολύ απίστευτο αξεσουάρ η τιμή του θα δυσαρεστήσει μερικούς εφόσον φτάνει περίπου τα 190€. Αν ενδιαφέρεστε να το αποκτήσετε μπορείτε να το βρείτε στο επίσημο Photojojo store.

Το βάρος του iPhone lens dial είναι  290 γραμμάρια και είναι συμβατό με το iPhone 4 και το iPhone 4S.

5 thoughts on “iPhone Lens Dial, μια διαφορετική θήκη με φακούς φωτογραφίας

Comments are closed.