Το iPhone 4S έχει μνήμη RAM 512MB, όπως και το iPhone 4;

Ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά που η Apple δεν αναφέρει για το iPhone 4S, είναι το πόση μνήμη RAM “φοράει” το νέο iPhone 4S. Αν και θα θέλαμε να είναι 1GB, η μνήμη στο iPhone 4S είναι ακριβώς η ίδια με το iPhone 4 και το iPad 2, δηλαδή 512MB.

Την αποκάλυψη κάνει ο creative director της Chair Entertainment, Donald Mustard ο οποίος βοήθησε στην ανάπτυξη του Infinity Blade 2 Demo που είδαμε στην παρουσίαση.

Συγκεκριμένα σε μια του συνέντευξη με την Eurogamer, ο Mustard μιλάει σχετικά με τα χαρακτηριστικά του iPhone 4S.

Έχω πάθει σοκ με το iPhone 4S, στην κυριολεξία έχουμε μια κάμερα με δυνατότητα εγγραφής 1080p video στην τσέπη μας, με 8 megapixel κάμερα, 64GB χωρητικότητα και έναν επεξεργαστή A5 με 512ΜΒ ΡΑΜ. Ένας απίστευτος δυνατός υπολογιστής, έτσι;

Παρόλα αυτά η μνήμη RAM 512MB  μπορεί να απογοητεύσει μερικούς, αφού είναι ακριβώς η ίδια μνήμη που έχει το iPad 2. Αν αυτό ισχύει τελικά γεννά νέα ερωτήματα σχετικά με το Siri και γιατί αυτό δεν υπάρχει στο iPad όπως και στο iPhone 4S, όπως δηλώνει η Apple στο κάτω μέρος της σελίδας της. Εφόσον το iPad 2 έχει ακριβώς τα ίδια χαρακτηριστικά με το iPhone 4S, υπάρχει κάποιος λόγος που το Siri δεν είναι διαθέσιμο για το iPad 2;

Οι απορίες μας σχετικά με την μνήμη του iPhone 4S θα παραμείνουν μέχρι να κυκλοφορήσει το iPhone 4S στις 14 Οκτωβρίου και να το “ανοίξει” το γνωστό iFixit.

[ This is my next ]