iPhone 4S, τα πρώτα στοιχεία από τις θήκες της OtterBox!

Πριν λίγο αναφέραμε μια είδηση από το BGR σχετικά με τις καινούριες θήκες που έλαβε η AT&T στα καταστήματα της και την διαφορά που έχουν από αυτές για το iPhone 4.

Με μια πρώτη ματιά θα προσέξουμε προφανώς το άνοιγμα στο σημείο της κάμερας που φαίνεται κάπως μεγαλύτερο. Αυτό όμως μπορεί να συμβαίνει αρχικά επειδή όπως είδαμε από τον Απρίλιο η Apple γνωρίζει ότι υπάρχουν προβλήματα με το LED flash. Οπότε θα πρέπει να περιμένουμε μια αλλαγή στο LED της συσκευής με βάση αυτό.

Τα νέα όμως δεν ήρθαν από το BGR αλλά από τον λογαριασμό του @Chronic στο Twitter @Chronicwire. Συγκεκριμένα το κουτί που βλέπετε είναι από τις καινούριες θήκες της OtterBox και είναι για το iPhone 4S, όπως γράφει και η ίδια η θήκη. Οι φήμες μέχρι στιγμής δείχνουν ότι σίγουρα θα δούμε το iPhone 4S και η αρχή έγινε τον Απρίλιο όταν το 9to5Mac αποκάλυψε ότι ένα καινούριο iPhone 4 ή “iPhone 4S” θα δοθεί σε επιλεγμένους developers έτσι ώστε να γίνουν οι απαραίτητες δοκιμές.

Το iPhone 4S με βάση τις θήκες θα μοιάζει με το iPhone 4 αλλά τα κουμπιά αυξομείωσης του ήχου θα βρίσκονται από την δεξιά πλευρά. Σίγουρα το εσωτερικό του θα αλλάξει με βάση άλλες φήμες που έχουν κυκλοφορήσει, σχετικά με τον Apple A5 διπύρηνο επεξεργαστή και την μνήμη RAM που θα φτάσει στο 1GB και την πλήρως βελτιωμένη κάρτα γραφικών. Δυστυχώς δεν υπάρχουν καθόλου λεπτομέρειες σχετικά με την οθόνη του iPhone 4S. Για ότι νεότερο θα σας ενημερώσουμε άμεσα.

iPhone 5; Η OtterBox απαντάει με αυτό τον τρόπο στο site της!

One thought on “iPhone 4S, τα πρώτα στοιχεία από τις θήκες της OtterBox!

Comments are closed.