Το iPhone 5 θα κυκλοφορήσει στις 13 Οκτωβρίου;

Με την ανακοίνωση του iPhone που θα πραγματοποιηθεί στις 4 Οκτωβρίου είναι λογικό να αναρωτηθούμε πότε θα μπορέσουμε να κρατήσουμε στα χέρια μας το iPhone 5 ή το iPhone 4S. Για να το κάνουμε αυτό θα μπορούσαμε να ψάξουμε στο παρελθόν για να δούμε πότε η Apple έκανε  το event και μετά από πόσες μέρες κυκλοφορούσε την συσκευή στην αγορά. Φέτος όμως καθώς έχει αλλάξει αυτό το χρονοδιάγραμμα δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι για τα σχέδια της Apple. 

Το iDownloadBlog ανάφερε πριν λίγο το πρώτο βασικό στοιχείο σχετικά με την ημερομηνία που μπορεί να κυκλοφορήσει το επόμενης γενιάς iPhone και αυτό βασίζεται σε μία αναβάθμιση της πολιτικής της AT&T.

Η πληροφορία έρχεται από κάποιον αναγνώστη του site GottaBeMobile ο οποίος έλαβε μία ενημέρωση σχετικά με την ημερομηνία του νέου iPhone. Συγκεκριμένα ο ίδιος βρήκε στον λογαριασμό του “μειωμένη τιμή για κάποιο iPhone στις 13/10/2001. Τέτοιου είδους ενημερώσεις δίνονται από τους παρόχους για να γνωρίζουν οι πελάτες ότι ένα καινούριο iPhone ανακοινώθηκε.

Μια ματιά στο παρελθόν μας δείχνει ότι υπάρχουν 17 ημέρες ανάμεσα από την παρουσίαση του iPhone 4 και την κυκλοφορία του και μόνο 11 μέρες από την ανακοίνωση του iPhone 3GS και την κυκλοφορία του. Φέτος όμως η Apple προσπάθησε μέσα σε 10 μέρες να κυκλοφορήσει το iPad 2, έτσι πιστεύουμε ότι μέσα σε 9 μέρες πρόκειται να κυκλοφορήσει και το iPhone 4S ή το iPhone 5.

Αν η παρουσίαση γίνει στις 4 Οκτωβρίου η Apple μπορεί να κυκλοφορήσει το νέο iPhone μέσα σε 9 μέρες, δηλαδή την Πέμπτη 13 Οκτωβρίου, να θυμίσουμε ότι και το iPhone 4 κυκλοφόρησε Πέμπτη.

[ iDownloadBlog ]

One thought on “Το iPhone 5 θα κυκλοφορήσει στις 13 Οκτωβρίου;

Comments are closed.