Video Walkthrough για το redsn0w 0.9.9b1

Πριν λίγες μέρες κυκλοφόρησε η καινούρια έκδοση του redsn0w, στην οποία έχουν αλλάξει αρκετά πράγματα. Η τελευταία έκδοση συμπεριλαμβάνει δυνατότητες για download και cache του firmware, αυτόματη ανίχνευση του DFU mode και διαχείριση για τα SHSH blobs.

Επειδή αρκετοί χρήστες μπορεί να έχουν πρόβλημα με την καινούρια έκδοση του redsn0w, το site iDownloadBlog έφτιαξε το παρακάτω video στο οποίο θα δούμε πως μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε μερικές από τις καινούριες δυνατότητες που έχει.

Στην καινούρια έκδοση του redsn0w δεν χρειάζεται να επιλέξουμε το ipsw για να κάνουμε jailbreak ή boot tethered και το καλύτερο, δεν χρειάζεται να ψάχνουμε να βρούμε την κατάλληλη έκδοση redsn0w και το ipsw, συμπεριλαμβανομένων αυτών του iOS 5, για να κάνουμε jailbreak μια συγκεκριμένη συσκευή.

Όπως έχετε ήδη καταλάβει το redsn0w 0.9.9b1 έχει κάποιες από τις δυνατότητες του TinyUmbrella όπως την διαχείριση των SHSH blobs και αυτή που μπορεί να βγάλει την συσκευή μας από το recovery mode.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=76WW9sinCmU[/youtube]

Σημείωση: Η καινούρια έκδοση δεν κάνει untethered jailbreak σε νέα firmware όπως το 4.3.5 ή το iOS 5 απλά φέρνει νέες δυνατότητες. Το τελευταίο firmware που μπορούμε να έχουμε untethered jailbreak μέχρι στιγμής είναι το iOS 4.3.3 και η iPhone Dev Team έχει αναφέρει στο παρελθόν ότι δεν πρόκειται να δουλέψει πάνω σε  jailbreak μέχρι να κυκλοφορήσει η Apple να κυκλοφορήσει την έκδοση iOS 5 επίσημα.

[ iDownloadBlog ]

4 thoughts on “Video Walkthrough για το redsn0w 0.9.9b1

  • September 22, 2011 at 19:58
    Permalink

    Καλησπέρα δοκίμασα το redsn0w 0.9.9b1 και κολλάει στο just boot δεν μπορεί να το τρέξει το win και αφαίρεσα το itunes και το ξανά εγκατέστησα…..και πάλι τίποτα..

    • September 22, 2011 at 23:42
      Permalink

      Υπάρχει σίγουρα κάποιο πρόβλημα με τα windows.. δεν θα έπρεπε να κολλάει!

  • September 23, 2011 at 00:17
    Permalink

    Λες να το δοκιμάσω σε άλλο P.C…………. εσύ το έχεις σπάσει… φίλος…

  • September 23, 2011 at 15:44
    Permalink

    Κανείς καμία απάντηση……..?

Comments are closed.