Mobius Case, φορτίστε το iPhone σας με ηλιακή ενέργεια

Η Apple σκέφτεται έντονα την περίπτωση που οι συσκευές τις θα φορτίζουν με ηλιακή ενέργεια και αυτό μπορούμε να το δούμε από το domain iPodsolar.com που έχει στην κατοχή της από το 2007. Ακόμα όμως δεν έχει κυκλοφορήσει iPod τα οποία θα έχουν την δυνατότητα να φορτίζουν με ηλιακή ενέργεια αλλά σίγουρα υπάρχουν μερικοί τρόποι με τους οποίους μπορούμε να φορτίσουμε τις iOS συσκευές μας με την ηλιακή ενέργεια.

Πρόσφατα η Etón κυκλοφόρησε την θήκη Mobius NSP300B Rechargeable Battery Case για το iPhone 4 που ανακοινώθηκε φέτος στην CES. Η θήκη έχει πάνω μια επαναφορτιζόμενη μπαταρία lithium ion 1800mAh και μια ηλιακή πλάκα που θα φορτίζει την συσκευή μας με την ενέργεια που τραβάει από τον ήλιο. Η θήκη της Etón είναι πραγματικά μοναδική. Η θήκη είναι αρκετά όμορφη, ζυγίζει περίπου 100 γραμμάρια και συμπεριλαμβάνει μία θύρα micro USB.

Στο κάτω μέρος υπάρχουν κάποια LED για να γνωρίζουμε το ποσοστό της ενέργειας που έχει συλλεχθεί από την ηλιακή πλακέτα. Ακόμα πάνω στην θήκη υπάρχει ένας διακόπτης που βάζει την θήκη σε stand by έτσι ώστε να συλλέγει ενέργεια χωρίς όμως να φορτίζει την συσκευή.

Η εταιρία ισχυρίζεται ότι η θήκη με φόρτιση μίας ώρας θα δώσει στην συσκευή την δυνατότητα ομιλίας για 25 λεπτά, χρήση 3G για 20 λεπτά, video για 35 λεπτά ή μουσική για 145 λεπτά. Αντίθετα μια πλήρη φόρτιση θα δώσει στην συσκευή μας 5 ώρες ομιλίας, 8 ώρες χρήσης δεδομένων ή αναπαραγωγής video και 32 ώρες αναπαραγωγής μουσικής. Αν ενδιαφέρεστε για την θήκη Mobius NSP300B μπορείτε να την αποκτήσετε τώρα με 58€ περίπου από το Amazon.

[ 9to5Mac ]

One thought on “Mobius Case, φορτίστε το iPhone σας με ηλιακή ενέργεια

Comments are closed.