Η Apple θα παρουσιάσει το iPhone 5 στις 4 Οκτωβρίου;

Σύμφωνα με το AllThingsD το επόμενο media event της Apple, στο οποίο η Apple θα παρουσιάσει επίσημα το επόμενης γενιάς iPhone θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη στις 4 Οκτωβρίου.

Αυτή είναι μέχρι στιγμής η μέρα που περιμένουμε από την Apple να πραγματοποιήσει το επόμενο media event της σύμφωνα με πηγές που βρίσκονται κοντά σε αυτά τα γεγονότα. Στην παρουσίαση φυσικά η Apple πρόκειται να παρουσιάσει το πολυαναμενόμενο iPhone 5.

Το AllThingsD πριν λίγο καιρό ισχυρίστηκε οτι η Apple θα παρουσιάσει το νέο iPhone στα μέσα Οκτώβρη και εφόσον η Apple δεν έχει δημοσιοποιήσει νεα για κάποιο καινούριο iPhone ή συσκευή μέχρι στιγμής, η ημερομηνία που δίνει σήμερα το AllThingsD μπορεί να ισχύει.

H Apple συνήθως στέλνει προσκλήσεις στον τύπο μια εβδομάδα πριν την παρουσίαση και δίνει την GM έκδοση του καινούριου iOS την ημέρα της παρουσίασης.

Την παρουσίαση του event θα κάνει ο νέος CEO της Apple, Tim Cook και το iPhone 5 θα κυκλοφορήσει λίγες εβδομάδες μετά την παρουσίαση.

Update: Ο Jim Dalrymple επαληθεύει στο site του The Loop, την ανακοίνωση του iPhone 5 στις 4 Οκτωβρίου. Το site The Loop στο παρελθόν δεν έχει κάνει λάθος σχετικά με ημερομηνίες ανακοίνωσης νέων προϊόντων.

forum link