Οδηγός: Πώς να κάνετε εγκατάσταση το WhatsApp Messenger στο iPad

Μια από τις εφαρμογές που σίγουρα όλοι χρειαζόμαστε στο iPad είναι το WhatsApp Messenger, η διάσημη εφαρμογή που μας επιτρέπει να επικοινωνούμε με χρήστες σε όλο το κόσμο μέσω WiFi ή 3G. Δυστυχώς όμως, η εφαρμογή δεν κάνει για το iPad.


 

 

Στη συνέχεια μπορούμε να βρούμε έναν οδηγό που δημοσίευσαν οι φίλοι μας στο iPadevice που θα μας βοηθήσει να κάνουμε εγκατάσταση το WhatsApp Messenger στο iPad μας.

Απαιτήσεις

Για να την κάνουμε να λειτουργήσει στο iPad θα χρειαστούμε :

  • Ένα Jailbroken iPad (είτε αυτό είναι WiFi, είτε 3G)
  • Το iPhone Configuration Utility (MacWindows)
  • Το WhatsApp Messenger

[app 310633997]

 

Οδηγίες

Πως να ξεκινήσετε :

  • Κατεβάστε το iPhone Configuration Utility και εγκαταστήσετε στο PC /Mac σας .
  • Κατεβάστε το WhatsApp Messenger και ανοίξτε το iPhone Configuration Utility.
  • Πατώντας στο Applications tab, θα μπορέσετε να προσθέσετε μια εφαρμογή. Την εφαρμογή θα την βρείτε στον φάκελο iTunes Music -> Mobile Applications στα Windows και στον φάκελο Music -> iTunes -> Mobile Applications στο OS X.

  • Αφού έχουμε προσθέσει το WhatsApp και έχουμε συνδεδεμένο το iPad, το επιλέγουμε από τη sidebar και πηγαίνουμε στο tab applications.
  • Επιλέγουμε το WhatsApp και πατάμε install. Αυτό θα εμφανιστεί στη συσκευή μας.

Σειρά έχει τώρα το iPad. Ανοίγουμε το Cydia, πηγαίνουμε στο Search tab και ψάχνουμε για το WhatsPad που είναι δωρεάν στο BigBoss.

  • Αφού το εγκαταστήσουμε, κάνουμε respring ή reboot.

Σε αυτό το σημείο ανοίγουμε το WhatsApp από το iPad και ενεργοποιούμε την υπηρεσία χρησιμοποιώντας έναν έγκυρο αριθμό τηλεφώνου, στον οποίο θα σταλεί ένας 3ψήφιος αριθμός.

Όλες οι δυνατότητες της εφαρμογής από το iPhone, λειτουργούν άψογα στο iPad (αποστολή φωτογραφιών, ήχου, επαφών video ή τοποθεσίας).

Αν θέλετε να έχετε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, μπορείτε να κατεβάσετε το FullForce το οποίο θα κάνει την εφαρμογή να τρέχει σε πλήρη οθόνη ή το RetinaPad το οποίο θα κάνει την εφαρμογή να τρέξει με γραφικά HD.

Ελπίζουμε ο οδηγός να σας φάνηκε χρήσιμος. Ότι απορίες έχετε μπορείτε να μας ρωτήσετε στο forum μας ή εδώ!

[ iPadevice ]

2 thoughts on “Οδηγός: Πώς να κάνετε εγκατάσταση το WhatsApp Messenger στο iPad

Comments are closed.