Η HP κυκλοφόρησε το Printer Control για το iOS

Η Hewlett Packard ανακοίνωσε το HP Printer Control καινούρια εφαρμογή iOS με ασύρματη διαχείριση και δυνατότητες εκτύπωσης. Πρόσθετα με τα διάφορα χαρακτηριστικά μπορούμε να δούμε την δυνατότητα για αυτόματη εύρεση εκτυπωτή και την εγκατάσταση αυτού, ειδοποιήσεις κατάστασης του εκτυπωτή, ειδοποιήσεις για την κατάσταση των μελανιών.

Η εφαρμογή HP Printer Control δίνει την δυνατότητα στο εκτυπωτή μας να κάνει scan στο facebook, στα Google Docs και στα email μας.

Η εφαρμογή είναι συμβατή με τα περισσότερα μοντέλα ePrint του 2011, όπως τα Photosmart, Officejet και τα LaserJet και είναι διαθέσιμη για  iPhone, iPad και iPod touch με iOS 4.2 ή νεότερο. Η Hewlett Packard υποστηρίζει επίσης την τεχνολογία AirPrint σε μερικά μοντέλα εκτυπωτών και πρόσφατα έδωσε αυτή την δυνατότητα και σε άλλα μοντέλα.

Η εφαρμογή HP Printer Control επιτρέπει στους χρήστες να έχουν πρόσβαση και να διαχειριστούν τους HP εκτυπωτές τους από οπουδήποτε, μέσα από μια επαναστατική και απλή εμπειρία σε φορητή συσκευή. Το HP Printer Control κάνει την διαχείριση εκτυπωτών πιο εύκολη και πιο βολική για αυτούς που κινούνται συνεχώς και δεν είναι κοντά στους εκτυπωτές τους.

Key features

  • print, copy and scan interactively from a mobile device
  • easily scan documents to Facebook, Google Docs and email directly from a mobile device
  • use a mobile device as a scanner
  • printer management features allow for automatic printer discovery and setup, printer status notification, remote ink/toner status, troubleshooting cartridge identification and more
  • print photos, PDFs and Microsoft Office documents from anywhere to HP ePrint-enabled printers
Η εφαρμογή μέχρι στιγμής δεν είναι διαθέσιμη στο AppStore και θα ανανεώσουμε αυτό το άρθρο με το download link όταν αυτή είναι διαθέσιμη.

[ 9to5Mac ]